74856367 Worldpic

Tør du udfordre dig selv, og ønsker du at få sat skarpt fokus på dine forretningsmæssige ambitioner – så tilmeld dig ErhvervsCentrets 30 dages Business Challenge allerede i dag.

Arkivfoto – kan være underlagt ophavsret

Get ready – the challenge is on!

Er du iværksætter - og har du behov for ny inspiration eller motivation til at udvikle din virksomhed? Så er vores 30 dages Business Challenge måske noget for dig. Vi starter den 1. september og forløbet er gratis.

Tilmeld dig her.

Ideen er, at du på 30 dage får set på alle sider af din virksomhed. Du vil alle hverdage modtage en mail, som handler om et emne, der vedrører din virksomhed og som indeholder et forslag til en eller flere opgaver, du kan arbejde med. Det kan være din prissætning, din produktportefølje, din markedsføring eller din kundesammensætning. Nogle ting, har du måske rigtig godt styr på, og andre har du måske behov for at justere.

Udover den daglige e-mail mødes vi hver onsdag formiddag i september, hvor vi sparrer på de idéer eller udfordringer, som du står med netop nu og som du gerne vil have sparring på fra de øvrige deltagere.

Vi mødes i ErhvervsCentret, Korskildelund 6 i Greve:

5. september kl. 09.00 – 12.00

12. september kl. 09.00 – 12.00

19. september kl. 09.00 – 12.00

26. september kl. 09.00 – 12.00

Hvis du har lyst til at blive en del af vores iværksættermiljø i de 30 dage, er du velkommen til at sidde i vores Vækstfabrik sammen med vores andre iværksættere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kitt Ambæk Henriksen på telefon 3691 5002.

Tør du udfordre dig selv, og ønsker du at få sat skarpt fokus på dine forretningsmæssige ambitioner - så tilmeld dig ErhvervsCentrets 30 dages Business Challenge allerede i dag. Vi lover, at du vil blive udfordret!

Tilmeld dig her.