Bliv en del af et inspirerende iværksættermiljø og kontorfællesskab

385B2cf4 9F4f 4Da8 B370 66Ac209c4a1a (1)

Vækstfabrikken Greve er en ud af 14 vækstfabrikker på Sjælland. I Vækstfabrikken får du kontorfællesskab og netværk med andre vækstfabrikanter  – og adgang til de ca. 30 virksomheder, der holder til i ErhvervsCentret.

Her har du mulighed for at leje en billig og fleksibel kontorplads og samtidig få gratis adgang til et stort uddannelsesprogram.

Ud over at du i Vækstfabrikken Greve får kontorfællesskab og netværk med andre vækstfabrikanter – får du også et fællesskab med de cirka 30 virksomheder, der har adresse i ErhvervsCentret. Og du møder iværksættere fra alle de andre vækstfabrikker, når du deltager i uddannelsesprogrammet.

Sådan bliver du vækstfabrikant i Vækstfabrikken Greve
Har du vækstambitioner og brug for en billig og fleksibel kontorplads?

Så har du en fantastisk mulighed for samtidig gratis at få del i et iværksætterudviklingsmiljø i Vækstfabrikken Greve.

Kontakt daglig leder Kitt Ambæk Henriksen på telefon 3691 5003 eller kah@greve.dk. 

Du betaler alene for din kontorplads og får oveni et stort uddannelsesprogram stillet til rådighed samt adgang til sparring med erfarne vækstkonsulenter og et dagligt samspil med andre iværksættere.

Vækstfabrikken Greve tilbyder få lukkede kontorer og herudover en masse dejlige kontorpladser i et stort åbent kontormiljø. Disse kan du leje enten som fast plads, hvor pladsen er din fem dage om ugen eller som flyverplads, hvor du kan 'flyve ind' på en ledig plads to-tre gange om ugen.

Læs mere om Vækstfabrikken Greve
Du kan læse mere på Vækstfabrikkernes hjemmeside.

Det koster en kontorplads i Vækstfabrikken Greve
En flyverplads koster 1.550 kr. per måned og en fuldtidsplads 2.600 kr. per måned. Et lukket kontor koster 2.910 kr. Alle priser er ekskl. moms.