18052017 682
Greve Kommune er kendt for at være en meget erhvervsvenlig kommune med gode rammevilkår for det lokale erhvervsliv. Virksomhederne trives i kommunen og skaber vækst og ofte mange nye arbejdspladser. 

Det går godt for erhvervslivet i Greve, og det er attraktiv at drive virksomhed i kommunen. Mange virksomheder udvider, skaber vækst og nye arbejdspladser.

Flere har så meget fart på forretningen, at de vokser ud af rammerne. Men de vil gerne blive i kommunen. Greve er som erhvervskommune gennem de sidste år blevet kendt som et ’hot spot’ at etablere sig i, særligt for transport- og logistikvirksomheder. 

Greve Kommune er et godt sted at drive virksomhed. Det hører vi igen og igen, fx både når vi er på virksomhedsbesøg og holder Round Table med repræsentanter for det lokale erhvervsliv for at drøfte erhvervslivets tilfredshed og udfordringer med at drive forretning i kommunen.

Det lokale erhvervsliv blomstrer, og det gavner beskæftigelsen. Det viser fx Dagbladet Børsens mange gazellekåringer af Grevevirksomheder og Vækstvilkår Greve analyserne udarbejdet af Center for Vækstanalyse for Vækstforum Sjælland.

Greve har i øvrigt to gange sikret sig titlen som Sjællands bedste erhvervskommune i DI´s årlige måling af erhvervsklimaet i 2014 og 2015.

Der er flere gode grunde til, at Greve er blandt de mest erhvervsvenlige kommuner i Danmark. Det hænger bl.a. sammen med:

Vil du også placere dig i Greve, og leder du efter en ledig grund eller bygning? Så kontakt Greves erhvervschef Simon Hauberg-Lund på mobil: 42 72 23 21 eller sha@greve.dk.

Du kan også læse mere om Greves lokalplaner og ledige erhvervsarealer via linket til højre.