Erhvervscentret_adressekort_topbillede jpeg
Greve ligger centralt placeret lige syd for København med kun 25 km til Københavns indre by.

Befordring til Greve fra København og de omkringliggende byer foregår nemt og hurtigt via et veludbygget motorvejsnet med bl.a. E45/E55 Køge Bugt motorvejen samt et stort antal hovedveje imod bl.a. Roskilde, Tåstrup og Køge.

Mod syd når man den kommende Femern Bælt forbindelse på 75 minutter med videre passage til Hamburg og Berlin. Mod Nord er der let og hurtig adgang til Malmø og Stockholm via Øresundsbroen, og med mindre end ½ times transport til Københavns Lufthavn er det let for gæster fra hele verden at møde en virksomhed med adresse i Greve.

Køge Bugt motorvejen er under udbygning og forventes færdigudbygget ud for Greve i 2016. Sideløbende hermed er der en ny jernbaneforbindelse under etablering mellem København og Ringsted. Denne forventes klar i 2018.

Greve Kommune har ikke mindre end tre stationer på S-togslinjen mellem København og Køge med afgange hvert 10. minut i begge retninger, ligesom der også er et effektivt netværk af hurtige buslinjer med forbindelser til Region Hovedstaden og Region Sjælland.

For den moderne familie byder Greve på alt fra velfungerende bysamfund til spændende kultur- og fritidstilbud i grønne områder ved strand og havn. Er man til shopping og specialbutikker, frister Waves Shoppingcenter med et stort antal butikker.

"Den centrale beliggenhed er naturligvis en vigtig faktor for os som udbyder af 3. parts logistikydelser. Placeringen lige på grænsen til Storkøbenhavn giver os let og hurtig adgang til hovedstaden, og med E45 Køge Bugt motorvejen - som nabo har vi let adgang til såvel øvrige Danmark og Europa samt Skandinavien via Øresundsbroen. Da transport med lastbil alt andet lige er en af vores vigtigste transportformer, kunne vi ikke have en mere optimal placering", udtaler Claus Gutfelt, Assistant Branch Manager i Blue Water Shipping.