66042133 2371993666220289 5262155512576737280 N

Greve Kommune skal være et godt sted at drive virksomhed. For Greves borgmester Pernille Beckmann handler erhvervsvenlighed om at være fleksibel, tilgængelig og i tæt dialog med virksomhederne og finde en løsning på deres behov. 

Samspillet mellem kommunen og det lokale erhvervsliv har stor betydning for kommunens langsigtede udvikling. En god dialog og et tæt samarbejde mellem erhvervslivet, byrådet og administrationen er en væsentlig forudsætning for en vellykket erhvervsudvikling. Derfor gør vi os hele tiden umage med at mødes med virksomhederne, sætte os i deres sted og strække os langt for at finde en løsning.

Greves erhvervschef Simon Hauberg-Lund har ansvaret for, at de lokale virksomheder oplever, at Greves virksomheder har en hurtig og nem indgang til information og hjælp fra Greve Kommune.

– Vi er her for virksomhedernes skyld, og derfor er vi løbende i aktiv dialog og har et tæt samarbejde med dem. Vi er altid til at få fat i og gør alt for at besvare virksomhedernes spørgsmål og løse deres problemer eller hjælpe dem videre til de rette medarbejdere i kommunen, understreger Simon Hauberg-Lund.