Adobe Stock Billede Byudvikling 3

Greve Kommunes medarbejdere med virksomhedskontakt har været på kurser i at levere en god service til erhvervslivet. De er opmærksomme på, hvor vigtigt det er at yde en smidig, hurtig og effektiv service over for virksomhederne.

Det er vigtigt at yde en smidig, hurtig og effektiv service over for virksomhederne, fx når det gælder byggesagsbehandling og tilladelser.

ErhvervsCentret i Greve er erhvervslivets nemme indgang til kommunen. Her kan virksomheder få hjælp til at komme i kontakt med relevante nøglemedarbejdere i kommunen.

- Vi vil stå på hovedet for at gøre det nemmere for vores lokale erhvervsliv at trives og skabe vækst ved at levere en god service. Det handler om, at virksomhederne oplever, at vi er gode til det, vi laver, og at vi leverer det, der gør, at virksomhederne hurtigt kan få et kvalificeret svar på deres spørgsmål og finde frem til en brugbar løsning. Det handler i høj grad også om, at vi er engagerede og har et smil på læben i mødet med virksomhederne, fordi vi oplever, at det giver mening og er sjovt at gå på arbejde. Og så handler det om, at vi er gode til at hjælpe hinanden med at levere det, der i sidste ende giver glade kunder, udtaler Greves erhvervschef Simon Hauberg-Lund.