Hænder_samarbejde_Top
I Greve Kommune har erhvervslivet nem adgang til specialiseret og højtuddannet arbejdskraft. Halvdelen af Danmarks samlede befolkning bor indenfor en radius af 50 kilometer. 

En virksomheds vigtigste ressource er kompetent, stabil og fleksibel arbejdskraft. 

I Greve Kommune har virksomhederne et stort opland at rekruttere også højtuddannet og specialiseret personale fra. Inden for en radius af 50 kilometer bor halvdelen af landets samlede befolkning.

Medarbejdere i og udenfor Greve har nemt ved at komme til Greve på grund af den gode infrastruktur i kommunen og nærheden til motorvejen.

Desuden har virksomhederne gode muligheder for at rekruttere direkte fra en lang række uddannelsesinstitutioner i umiddelbar nærhed af Greve, herunder fx fra Københavns Universitet, Roskilde Universitetscenter og Copenhagen Business School.

Medarbejdere, der pendler ind i Greve Kommune, nyder også godt af en smidig offentlig transport og et veludbygget vejnet med høj kapacitet.

Jobcentret i Greve står klar med assistance til at rekruttere medarbejdere. Virksomhedskonsulenterne bidrager til at sikre et godt match mellem medarbejderen og virksomheden. Virksomhederne kan få råd til at opkvalificere og fastholde medarbejdere samt arbejde med jobrotation.