105157533330478E250a53c0dafd0e11b679f56d7a825eb601cf7de20a42ae76

Virksomheder, medarbejdere og borgere nyder godt af Greves unikke placering tæt på alt. Via motorvejen er det hurtigt at komme rundt til hele Sjælland. Greve har tre S-togsstationer, en god offentlig bustransport og et veludbyggede cykelstier.

Greve er en af Danmarks mest attraktive erhvervs- og kystkommuner. Greve ligger centralt ved Køge Bugt lige ud til motorvejen,  med hurtig adgang til resten af Sjælland og med kun 20 minutters kørsel til København og lufthavnen. 

I Greve har virksomhederne direkte og hurtig adgang til det skandinaviske og nordeuropæiske marked pga. Greves gode infrastruktur og geografiske beliggenhed i forhold til resten af Europa.

Greves centrale placering er med til at gøre Greve til en af Danmarks mest eftertragtede erhvervskommuner både for danske og udenlandske virksomheder.

Både med bil, tog, bus og cykel er det hurtigt og nemt at komme rundt.

For den moderne familie byder Greve på gode indkøbs- og shoppingmuligheder, et godt kultur- og fritidsmiljø og en fantastisk natur med en otte kilometer børnevenlig strand samt to hyggelige havnemiljøer ved Greve Marina og Mosede Havn.

 

Fakta om Greve

Greves beliggenhed syd for hovedstaden er et centralt knudepunkt, fordi den store transportkorridor både binder Øresundsregionen sammen og rækker videre ud mod Skandinavien og sydpå mod Tyskland og resten af Europa.

Antal indbyggere: 50.000

Areal: 60 km²

Kommuneskat: 23,9 %

Bystyre: Borgmester Pernille Beckmann (V), Greve Byråd med 21 medlemmer.

Erhvervsarealer: Håndværkerbyen, Kildebrønde Industri, Karlslunde Industri, Greve Main, Ventrupparken og Tune Erhvervsområde.

Byområder: Greve, Hundige, Karlslunde, Kildebrønde og Tune.

Infrastruktur: Central beliggenhed direkte ud til E45/E55, 25 minutter fra København og Københavns Lufthavn, 60 min fra Malmø og 75 minutter til Femern Bælt, S-tog mod Køge og København hvert 10. minut. Vi har også modulvognsrute. 

Uddannelsesinstitutioner: Gymnasium, VUC, erhvervsgrunduddannelse samt FGU-Skolen.

Kulturelle tilbud: Portalen (Teater – & Musikhus), Greve Svømmehal, Greve Bibliotek, Greve Museum, Fæstningsmuseet Mosede Fort. To havne: Greve Marina og Mosede Havn. Greve er udpeget som kulturarvskommune.