Pejs (1) Kirsten og Henriette - IR nov.15.jpg

Som iværksætter kan du få gratis sparring om opstart, drift og udvikling af din virksomhed hos ErhvervsCentret Greve.

Vi er beliggende i ErhvervsCentret.

Er du iværksætter?

Overvejer du at starte en virksomhed, eller er du allerede i gang, tilbyder ErhvervsCentret Greve gratis vejledning og sparring til dig, der er hjemmehørende i Greve Kommune.

Vejledningen kan handle om alt inden for opstart og udvikling af virksomhed, herunder emner som valg af forretningsmodel, moms og skat, budgetter, valg af virksomhedsform, udarbejdelse af forretningsplan samt salg og markedsføring.

Hvis dine spørgsmål eller udfordringer kræver særlig faglig ekspertviden kan vi henvise dig til relevante rådgivere lokalt eller hos Erhvervshus Sjælland.

Kurser og arrangementer

ErhvervsCentret Greve afholder også løbende arrangementer og kurser for iværksættere og virksomheder. Blandt andet afholdes hvert kvartal et opstartsmøde for alle interesserede. Du kan se kommende arrangementer og kurser her eller tilmelde dig vores nyhedsbrev her, så du løbende modtager information om kommende arrangementer og andre nyheder fra det lokale erhvervsliv i Greve.

Der er også en facebookgruppe for lokale iværksættere, Greve-Solrød Iværksætterne, som du er velkommen til at melde dig ind i, ligesom også ErhvervsCentret har sin egen facebook side, som du er velkommen til at følge, så du kan holde dig orienteret.