Vækstfabrikken møde 451x220

Et netværk med andre iværksættere er guld værd, fordi I forstår hinandens processer og kan dele kontakter, viden, tips og erfaringer.

Tilmeld dig Facebookgruppen Greve-Solrød Iværksætterne og få inspiration til uddannelse mv.

Et netværk med andre iværksættere er guld værd, fordi I forstår hinandens processer og kan dele kontakter, viden, tips og erfaringer. I netværket holder I gejsten oppe ved at tage del i hinandens succeser og bommerter, hepper på hinanden og bliver inspireret til at se nye veje og muligheder, hvis det, I havde tænkt jer, ikke holder.


Facebookgruppen Greve-Solrød Iværksætterne

I facebookgruppen Greve-Solrød Iværksætterne finder du andre lokale iværksættere, og her har du mulighed for fx at spørge andre iværksættere til råds, søge samarbejdspartnere eller lign. Jo mere aktive medlemmerne er, des mere får I alle ud af at være med i gruppen. Det er også her, du kan holde dig orienteret om vores arrangementer for iværksættere.

Vi har erfaring for, at der er et stort hjerte, der banker i et lokalt forankret iværksættermiljø, hvor det er nemt for jer at møde og drive forretning med hinanden. Det vil vi gerne være med til at fremme via de sociale platforme.

Tilmeld dig facebookgruppen her.

Iværksætteruddannelse - Netværk og uddannelse i samme pakke

Brug en aften om ugen i tre måneder på at arbejde intenst med DIN forretningside, i tæt sparring med andre iværksættere og kvalificerede undervisere fra Zealand, Sjællands Erhvervsakademi. 

Læs mere om iværksætteruddannelsen her.