Bliv erhvervsmentor 451x220 EC15 350    IR

Har du solid erfaring fra det private erhvervsliv og lysten til at gøre en forskel for en virksomhedsleder eller iværksætter, så bliv erhvervsmentor

Du kan blive erhvervsmentor

En erhvervsmentor er en nuværende eller forhenværende erhvervsleder, der har en bred eller en specialiseret erfaring inden for forretningsudvikling, drift, vækst og opstart af virksomheder. Som erhvervsmentor har du lysten og viljen til at gøre en forskel for andre virksomhedsledere eller iværksættere og dermed bidrage til at skabe vækst og arbejdspladser i Greve Kommune.

Vi søger erhvervsfolk, som har opnået succes med vækst, udvikling og måske endda opstart enten af egen eller andres virksomhed, eller som på anden måde har tilegnet sig kompetencer, som gør dem i stand til på et bredt plan at bidrage til udviklingen af og sparring omkring andres virksomheder.

Dét får du ud af det

Som erhvervsmentor får du mulighed for at bruge egne erfaringer til at vise andre vejen til succes og være med til at etablere og udvikle nye virksomheder eller skabe resultater i allerede eksisterende virksomheder. Du bliver den professionelle sparringspartner for ledelsen om konkrete problemstillinger og bidrager til virksomheds-lederens personlige udvikling.

Det forpligter du dig til

Din relation til erhvervsmentee bliver styret af en kontrakt indgået mellem dig og erhvervsmentee'en. I vil begge være forpligtet af de aftaler og mål, som I sammen har sat for forløbet, og som er beskrevet i kontrakten.

Derudover forpligter du dig til at stille din tid og din viden gratis til rådighed for erhvervsmentee, at engagere dig i erhvervsmentee's virksomhed og om nødvendigt bringe dit netværk i spil.