development topbillede jpeg
Greve Kommune bistår med til at sikre en enkel, hurtig og koordineret etableringsproces og myndighedsbehandling 

Når man som virksomhed overvejer at etablere sig et nyt sted, vil der ofte være en række spørgsmål, der først skal afklares inden beslutningen kan træffes.

Er det ledige erhvervsarealer, bygninger eller lokaler i kommunen, virksomheden leder efter? Kan virksomheden få den type medarbejdere, den vil få brug for? Hvordan er mulighederne generelt for rekruttering, opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere? Hvad kræves der af myndighedsgodkendelser, og hvad er kommunens sagsbehandlingstider?

Greve Kommune tilbyder nye større virksomheder en tværgående kommunal "taskforce ", der i tæt dialog og samarbejde med virksomheden er med til at sikre en enkel, hurtig og koordineret etableringsproces og myndighedsbehandling med udgangspunkt i virksomhedens individuelle ønsker og behov.

"Taskforcen" følger virksomheden gennem hele forløbet og har som formål at sikre virksomheden de bedst mulige opstartsvilkår. Taskforcen består af Greve Kommunes erhvervs- og turistchef samt nøglemedarbejdere i Center for Strategi og Ledelse, Center for Teknik og Mijø samt Center for Job og Socialservice. Kontakt Erhvervs- og Turistchef Tina Charlotte Koeffoed for yderligere info på telefon 21305004.

"Da vi skulle etablere os i Greve Kommune, fik vi en hurtig sagsbehandling og havde et rigtig godt forløb. Dem, vi talte med i kommunen vidste, hvad de talte om og var opmærksomme på, hvem vi var, og hvad der rørte sig hos os," udtaler Marina Steensen, Managing Director fra Movianto Nordic.