Hænder_samarbejde_Top
Greve Kommune har let adgang til specialiseret og højtuddannet arbejdskraft.

At drive en sund og konkurrencedygtig virksomhed forudsætter kompetent, stabil og fleksibel arbejdskraft. Greve Kommune ligger i umiddelbar nærhed til eksempelvis Københavns Universitet, Roskilde Universitetscenter og Copenhagen Business School, hvor der er tæt adgang til specialiseret og højtuddannet arbejdskraft.

 Virksomheder, der har bosat sig i Greve, har bl.a. truffet valget på baggrund af nærhed til hovedstaden og tilgængelighed af gode transportmuligheder. Virksomhederne i Greve oplever generelt let adgang til stabil og særdeles kvalificeret arbejdskraft. Medarbejdere, der pendler ind i Greve Kommune, nyder også godt af en smidig offentlig transport og et veludbygget vejnet med høj kapacitet.

Jobcenteret i Greve står klar med assistance til rekruttering af medarbejdere og bidrager til at sikre matchet mellem medarbejdere og virksomhed. Mulighed for rådgivning om medarbejderfastholdelse og hjælp til opkvalificering og jobrotation kan Jobcentret også tilbyde virksomhederne.

"Vi oplever, at det er attraktivt for folk, der bor i lokalområdet, at arbejde hos os, hvor de ikke har så lang transporttid. Det er jo samtidig en fordel for os, fordi jo tættere de bor, des større mødesikkerhed har de. Samtidig kan vi se, at der igennem årene har været et bredt udvalg af forskellige arbejdsgrupper, som gør, at det er let at rekruttere folk fra lokalområdet til stort set alle typer funktioner i vores virksomhed," udtaler Erik Rasmussen, Direktør i JRV Jørgen Rasmussen Ventilation A/S.