Virksomhedsstrategi Har Du En Strategi For Din Virksomhed 01
Greve Kommune har fokus på at sikre en enkel, hurtig og koordineret etableringsproces og myndighedsbehandling. Er du ny virksomhed i Greve, eller overvejer du at flytte hertil, så hent i første omgang hjælp i ErhvervsCentret.

Når en virksomhed overvejer at etablere sig et nyt sted, vil der ofte være en række spørgsmål, der først skal afklares, inden beslutningen kan træffes. Uanset karakteren af spørgsmål, er du altid velkommen til i første omgang at tage kontakt til Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed. 

Greve Kommune og ErhvervsCentret står klar til at hjælpe, fx hvis du er på udkig efter ledige erhvervsarealer, bygninger eller lokaler i kommunen. Vi kan eksempelvis svare dig på, hvad der kræves af myndighedsgodkendelser og oplyse dig om, hvad kommunens sagsbehandlingstider er. Vi kan også hjælpe dig, hvis du søger nye medarbejdere eller har brug for at efteruddanne dem. 

Greve Kommune tilbyder nye større virksomheder en tværgående kommunal "taskforce ", der i tæt dialog og samarbejde med virksomheden er med til at sikre en enkel, hurtig og koordineret etableringsproces og myndighedsbehandling med udgangspunkt i virksomhedens individuelle ønsker og behov.

"Taskforcen" følger virksomheden gennem hele forløbet og har som formål at sikre virksomheden de bedst mulige opstartsvilkår.

Taskforcen består af Greve Kommunes erhvervs- og turistchef samt nøglemedarbejdere i Center for Strategi og Ledelse, Center for Teknik og Miljø samt Center for Job og Socialservice. Kontakt Erhvervs- og Turistchef Tina Charlotte Koeffoed for yderligere informationer på telefon 21305004.

"Da vi skulle etablere os i Greve Kommune, fik vi en hurtig sagsbehandling og havde et rigtig godt forløb. Dem, vi talte med i kommunen vidste, hvad de talte om og var opmærksomme på, hvem vi var, og hvad der rørte sig hos os," udtaler Marina Steensen, Managing Director fra Movianto Nordic.