47051621 2032073640212295 8896648493054033920 O
I ErhvervsCentret kan vi tilbyde kontorer i flere størrelser, alle lyse og venlige og placeret i et af Greves grønne og attraktive erhvervsområder tæt på motorvejen og kun 20 minutters kørsel fra København og lufthavnen.

Find dit nye kontor i Greve lige her.

I ErhvervsCentret i Greve har du mulighed for at leje et eller flere kontorer til din virksomhed. Vores kontorer er fra 14 m² - 134 m², alle lyse og venlige og placeret i et af Greves grønne og attraktive erhvervsområder tæt på motorvejen og kun 20 minutters kørsel til København centrum og Københavns Lufthavn.

ErhvervsCentret er et præsentabelt erhvervshus med høj personlig service i særklasse, super gode faciliteter, adgang til flotte mødelokaler, fælles kantine, fri parkering m.m.

Hvis det lokale, du ønsker, ikke er ledigt i øjeblikket, har du mulighed for at blive skrevet på venteliste - kontakt da Henriette Sindlev.

Det er muligt at slå kontorer sammen, så du får den plads, du ønsker. Prisen vil da være den samme pr. m2.

Ring til os eller kig forbi for nærmere information om de enkelte kontorer, som du kan se eksempler på i nedenstående galleri.

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig en fremvisning af vores dejlige hus.

Du kan også kigge forbi vores hjemmeside med fokus kun på vores kontorer her: http://kontorigreve.dk/ og kun med fokus på vores mødelokaler her: http://kontorigreve.dk/moedelokaler/