Succes Online

I ErhvervsCentret tilbyder vi en lang række kurser og arrangementer målrettet erhvervslivet. Alle med det formål at skabe værdi for vores lokale virksomheder.

ErhvervsCentret og Greve-Solrød Erhvervsservice afholder løbende mange forskellige faglige arrangementer i samarbejde med en række virksomheder, eksperter og øvrige organisationer. Fælles for alle arrangementer er, at de handler om udfordringer og problemstillinger, som vedrører selve det at etablere, drive og udvikle en virksomhed og lykkes med at skabe succes. Formålet med vores arrangementer er at give dig viden, inspiration og værktøjer til at skabe værdi for din forretning.

Arrangementerne afvikles typisk som gå-hjem-møder, kurser eller workshops. De er alle målrettet iværksættere samt små og mellemstore virksomheder og oftest gratis at deltage i. Til vores arrangementer har du rig mulighed for at netværke og dele erfaringer med andre lokale erhvervsdrivende fra forskellige brancher.

Som noget nyt har vi i 2017 introduceret egentlige uddannelsestilbud i ErhvervsCentret i samarbejde med etablerede uddannelsesinstitutioner. Den første var en iværksætteruddannelse i samarbejde med Copenhagen Business Academy og det seneste en logistikuddannelse i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer eller kurser eller har forslag til nye arrangementer eller uddannelser, er du velkommen til at kontakte erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard på telefon 3691 5241 eller dkd@greve.dk.

Vi glæder os til at se dig.