Fællesarealer hyggekrog

Læs hvad vores gæster siger om deres besøg hos os.

Du er altid velkommen til at komme forbi og se vores lokaler.

Nordisk Film Biografer Waves

Jeg søgte på nettet og faldt relativt hurtigt over ErhvervsCentrets hjemmeside. Efter et besøg på hjemmesiden steg min interesse, og jeg kontaktede Henriette Sindlev Andersen fra ErhvervsCentret via mail. Efter besøget, hvor jeg så lokalerne og mødte personalet i ErhvervsCentret, var jeg ikke i tvivl. Helt fra første kontakt har jeg følt, at vi har fået en god og professionel behandling. Lokalerne egner sig helt perfekt til formålet. Det er også et stort plus, at her er en bemandet reception til at tage imod gæsterne samt fri parkering og forplejning efter ønske.

Biografchef Farukh Olskær Saghir

Læs mere her

Staples Denmark

Lokalerne er dejlige og lyse, og det er fantastisk hyggeligt at komme her, også for vores gæster. De føler sig velkomne. Det hele fungerer godt i huset. Vi bliver forkælet af personalet, og vi sætter pris på den bemandede reception.

Regional Sales Manager Jens Brøchner Jensen

Læs mere her

Else Hus og Skelbakken, Region Sjælland

I ErhvervsCentret har vi de perfekte rammer til at holde møder og kurser. Omgivelserne er meget behagelige. alting virker bare. Servicen og kvaliteten er altid i top. som kunde føler jeg mig værdsat af personalet, både når jeg ringer, mailer og kommer ind ad døren. du bliver altid mødt med nærvær, et smil og en oprigtig interesse.

Forstander Jette Kofoed

Still Danmark

Vi havde svært ved at finde det helt rigtige sted at holde ansættelsessamtaler, personalesamtaler, årsmøder og strategimøder. Men det problem blev løst, da vi prøvede ErhvervsCentrets mødelokaler. Det ligger godt, når du kommer langvejs fra. Det er et præsentabelt hus med et professionelt set-up. Her er alt, hvad du skal bruge, og priserne er fornuftige. Jeg kan varmt anbefale stedet til andre.

Serviceleder Bo Olesen

Evotec

Her er pænt, hyggeligt og rart at være, og du bliver aldrig skuffet over servicen. Den geografiske placering tæt på lufthavnen og hovedstadsområdet, den lette adgang til motorvejen og den høje service er med til, at jeg vælger at holde de fleste af mine møder med mine danske, tyske og italienske kunder i ErhvervsCentret.

Indehaver Bo Schønning