Gå til hovedindhold

ErhvervsCentret Greve sender fire gymnasieelever videre til iværksætterkonkurrence på Christiansborg

De fire elever Emma-Cecilie, Sofie, Sille og Signe fra Greve Gymnasium med virksomhedsidéen Bíta går fortjent videre til den nationale konkurrence i iværksætteri på Christiansborg. Den regionale konkurrence i Business Innovation Games 2023 blev i år afholdt på Greve Gymnasium onsdag d. 27. april.

Det var alle sammen utroligt dygtige, modige og velforberedte elever, som pitchede for dommerpanelet bestående af Lars Agerlin fra Danske Bank, Dinna Iben Arbo fra Champagne for Alle og Morten Dam Jespersen fra ErhvervsCentret Greve.

I sidste ende var der dog ingen tvivl om, at de fire piger fra Greve Gymnasium med idéen til Bíta fortjente at vinde. De skal nu deltage i den nationale konkurrence på Christiansborg.

Det lokale erhvervsliv inspirerede på dagen

Som inspiration til eleverne var der også et gensyn med skolens tidligere elev Noah Joensen Skov Cilieborg, som selv har deltaget i konkurrencen og i dag arbejder som businessdeveloper hos Kasper Tidemann hos vores lokale bryggeri Alefarm Brewing.

ErhvervsCentret Greve støtter op om iværksætteri i vores lokale ungdomsuddannelser, som takket være skolens prioritering og engagerede lærere som Mads Bernhard Utoft udklækker potentielle forretningspotentialer.

Går du selv med en god idé eller har ønsker omkring en etableret virksomhed, kan du altid kontakte ErhvervsCentret på ec@greve.dk

Sidst opdateret: 2. maj 2023