Gå til hovedindhold

Kim Fussing og Lars Jensen deler skel og udlejer telte

TeltTilFest.dk er en temmelig unik iværksætterhistorie om to naboer, som har fået en solid virksomhed i gang på baggrund af efterspørgsel, at sige ja til alt i starten og kold kanvas, når det var nødvendigt. – Og så har de heldigvis haft det "skidesjovt" undervejs.

De to stiftere og indehavere af TeltTilFest.dk startede virksomheden over skellet på hjemmematriklen. Fra venstre: Kim Fussing, Lars Jensen.

Uden erfaring inden for branchen kastede ungdomspædagogen Kim og forsikringsmanden Lars sig ud i iværksættereventyret, fordi de selv havde et telt stående i haven, som alle kom og spurgte til.

"Vi blev ved med at blive spurgt, hvor vi havde lejet teltet henne," fortæller Kim Fussing.

Og det var anledningen for de to naboer til at skaffe sig et telt, de kunne leje ud.

"Det første telt burde have taget 1,5 time at sætte op, men det tog os nok 6 timer," fortæller Lars.

Fra 800.000 kr. til 0

Siden da er det gået én vej med viden om branchen, stort teltsortiment, nye udlejningsmuligheder som service, borde og stole samt badevogne. De har også haft vækst i omsætningen hvert år ... Selv da corona lukkede alt ned.

"Jeg havde lige overbevist min kone om, at det var en god idé at gå fuldtid, for vi havde allerede ordrer for 800.000 kr. Dagen efter nedlukningen aflyste alle, og vi stod med ingenting. Der gik vi i gang med at ringe rundt og lykkedes med at hente ordrer hjem for 600.000 kr. med kold kanvas," fortæller Kim Fussing.

12-15 telte om dagen

I dag er TeltTilFest.dk med deres nye lager i Greve Kommune i en helt anden situation med ansatte til at håndtere 12-15 teltopsætninger om dagen i højsæsonen og specialordrer som fx en temafest for den amerikanske ambassade til d. 4. juli.

Hvis andre har en god idé og får lyst til at afprøve den, lyder det fra iværksætterne:

"Hvis du ikke prøver, finder du aldrig ud af, om det er noget".

Tak til Kim og Lars for at dele historien om TeltTilFest.dk.

Billedet er taget under GreveSolrødErhvervs netværksarrangement, hvor Kim, Lars og tre af deres ansatte stod for rammerne ... Som selvfølgelig var et telt.

Sidst opdateret: 17. april 2023