Gå til hovedindhold

Lars Wiegaard indtræder i ErhvervsCentrets bestyrelse

Managing Director Lars Wiegaard fra Bunzl slutter sig til bestyrelsen i ErhvervsCentret Greve.

  • Læs op

ErhvervsCentret Greve har valgt det nye medlem af bestyrelsen.

Det bliver Lars Wiegaard, som er Managing Director i Bunzl Distribution Danmark A/S – en del af Bunzl plc med globalt hovedkontor i London. Med valget af Lars tilføres bestyrelsen en stærk strategisk og international kapacitet fra en af Greve Kommunes store virksomheder inden for logistik- og distributionserhvervet. 

Om sin rolle i bestyrelsen udtaler Lars:

”Jeg er glad for at indtræde i ErhvervsCentrets bestyrelse og for at skulle bidrage til den lokale erhvervsudvikling. Med Greve Byråds nye Vækst- og Erhvervspolitik er der lagt nogle spor, som bliver spændende at omsætte til konkret handling for virksomhederne i Greve”

En begejstret formand 

Formanden for bestyrelsen Rasmus Mørch lægger vægt på, at Lars har den perfekte profil ift. bestyrelsens kommende arbejde:

”Med Lars Wiegaard i bestyrelsen får vi en erfaren og engageret direktør fra en af de største virksomheder fra en af kommunens bærende brancher. Jeg og bestyrelsen ser frem til at samarbejde med Lars om at implementere vores ambitiøse handlingsplan, der skal styrke erhvervslivets muligheder for at skabe lokal vækst og beskæftigelse”.

Bestyrelsen består af syv medlemmer, som du kan finde her på siden: ErhvervsCentrets bestyrelse