Gå til hovedindhold

Løvens Hule på Greve Gymnasium

Greve Gymnasium har netop afholdt deres årlige "Løvens Hule" med 7 rigtig fine pitch fra eleverne.

Indhold

  ErhvervsCentret sad med i dommerpanelet til "Løvens Hule"

  Alle 7 grupper havde foretaget en grundig research og kom godt
  omkring vigtige områder som markedspotentialet, produktudviklingen, bæredygtighed og eventuelle samarbejdspartnere.
   
  ErhvervsCentret Greve var sædvanligvis repræsenteret i dommerpanelet sammen med rektor Mette Trangbæk og en virksomhedsrepræsentant. I år var det Berit Weise fra Metacom.

   

  Iværksætteri er en prioriteret på Greve Gymnasium


  Det har stor værdi for erhvervslivet, at ungdomsuddannelserne teoretisk og praktisk arbejder med iværksætteri, og Greve Gymnasium har tidligere bevist, at skolen kan udklække bæredygtige forretninger.

  Lektor på Greve Gymnasium Kaspar Aarøe Jensen fortæller:
   
  ”Evnen til at spotte og være med til at løse konkrete problemstillinger i samfundet er vigtige egenskaber, som vi prioriterer, at vores business-elever på Greve Gymnasium skal kunne. Eleverne lærer at bygge en forretningsmodel op, selv stå for markedsundersøgelser, markedsføringsstrategier og regnskab m.m. De skal samtidig produktudvikle, hvor de gennem sparring med lokale virksomheder får indblik i, hvor vigtige de rigtige samarbejdspartnere er.

  At eleverne så samtidig trænes i at pitche deres virksomhed over for lokale dommere fra Greves erhvervsliv, er et ekstra plus, som også taler ind i Greve Gymnasiums strategi om at give vores elever lyst og mod til bl.a. at turde sætte sig selv og sine idéer på spil over for andre”, siger Kaspar Aarøe Jensen.
   
  Efter i dag er to af grupperne indstillede til en regional konkurrence – som Greve Gymnasium har budt ind på skal holdes hos dem. Går de videre herfra, deltager eleverne i den nationale finale.

  Kontakt kommunikationskonsulent Mikael Vedby fra ErhvervsCentret, hvis du har spørgsmål til historien eller ønsker at dele den.

  Sidst opdateret: 15. marts 2023