Christine Hviid Topp  Michael Schlottmann  Ninette Drensholt Teilmann 451x220

Virksomhedskonsulenterne i Greve kommunes Jobcenter hjælper virksomhederne med blandt andet rekruttering, efteruddannelse og fastholdelse.

Få hjælp af Jobcenter Greve til at rekruttere nye medarbejdere.

Henrik Grauslund er direktør og ejer af virksomheden Qimova A/S i Greve, der har specialiseret sig i at producere brugertilpassede komfort kørestole. Qimova har stor succes med at rekruttere ansatte gennem jobcentret, siden Michael fra Jobcenter Greve var forbi til ”hilse-på-møde” i december sidste år. Henrik havde på det tidspunkt brug for en ”højre hånd”, der kunne hjælpe ham med alt det administrative arbejde, der er i en international virksomhed. Gennem jobcentret blev der indkaldt flere til samtale – valget faldt på Annette, der nu er en uundværlig medarbejder for Henrik i det daglige. Siden er Preben kommet til – Preben har været ledig i længere tid, men har kompetencer, der passer lige ind i Qimova, der arbejder med en høj kompleksitetsgrad omkring produkterne.

”Jobcentret er en effektiv samarbejdspartner, der har stor respekt for min virksomhed. Det er et stort plus, at vi har en fast kontaktperson, som vi kan ringe til om stort og småt. Michael ved hvilken type medarbejder, der passer ind i hos os. Nogle af stillingerne er næsten umulige at lave stillingsopslag på, og der kan jeg sparre med Michael om, hvilke kvalifikationer en kommende medarbejder skal have”, fortæller Henrik Grauslund. ” Qimova er i fortsat udvikling – derfor håber Henrik, at han kan ansætte flere medarbejdere gennem jobcentret med tiden.

Hvis din virksomhed også vil have hjælp til rekruttering af nye medarbejdere og sparring, så kontakt Virksomhedsservice i Jobcenter Greve og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med finde den rette medarbejder.

Kontakt Virksomhedsservice

Så finder vi den rette medarbejder til din virksomhed.

Du kan kontakte virksomhedskonsulenterne på det direkte nummer: 43 97 80 80 eller via virksomhedsservice@greve.dk

Kontakt

Tina Charlotte Koeffoed
Erhvervs- og turistchef
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.21 30 50 04