Få sat turbo på din start som iværksætter i Vækstfabrik Greve

JeanetteSamtalemedkollegerVækstFabrikGreveArtikel

Kontakt

Anett Kristensen
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
atk@greve.dk

Er et kontor hjemme i stuen eller soveværelset ikke lige dig? Har du brug for komme ud af døren om morgenen og tale med ligestillede? Trives du i et dynamisk miljø med masser af muligheder for sparring og vejledning? I Vækstfabrik Greve kan du med en kontorplads kickstarte din tilværelse som selvstændig.

Vækstfabrikken Greve har plads til i alt 20 vækstiværksættere og holder til i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i et af Greves centralt beliggende erhvervsområder. Med til en kontorplads hører et udviklingsforløb for virksomheden, hvor der både indgår sparring, workshops og mulighed for at indgå i et innovationsforløb eller få en mentor.

- Vi har plads til i alt 20 iværksættere. Lige nu er flere pladser i Vækstfabrikken ledige, da vi oplever, at nogle af de ’gamle’ iværksættere har fået mod på at stå helt på egne ben. Nogle har fået vokseværk og har ikke længere brug for vækstfabrikkens unikke faciliteter og servicepakke, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Berit Frederiksen Leloup. Hun tilføjer, at hun glæder sig til snart at kunne byde nye iværksættere varmt velkommen i Vækstfabrikken, hvor der altid er fri parkering, friskbrygget kaffe og venlig modtagelse af gæster i receptionen samt mulighed for at tilkøbe frokostordning og telefonpasning.

 

Masser af muligheder for at udvide netværket
Ledelses- og organisationskonsulent Jeanette Hallundbæk, der er indehaver af Hallundbæk Consult, er en af de vækstiværksættere, der trives i Vækstfabrikken blandt andet med at rådgive om organisationsudvikling, forandringsledelse, trivsel, rekruttering og social kapital. Hun påskønner blandt andet den pionerånd og det særlige fællesskab, der kendetegner vækstmiljøet i Vækstfabrik Greve.

- For mig er det både personligt og fagligt enormt givende at arbejde fra mit kontor i Vækstfabrik Greve. Jeg er omgivet af en masse forskellige vækstfabrikanter, der har fokus på innovation og fremdrift; og vi supplerer hinanden utrolig godt både fagligt og socialt. Jeg sidder ikke derhjemme alene og føler mig ensom. Her møder jeg hver dag en masse nysgerrige og hjælpsomme sparringspartnere, der oprigtigt har en interesse i at lære mig at kende som menneske og hjælpe mig videre med min forretning, pointerer Jeannette Hallundbæk, som håber at se mange nye iværksætterspirer i Vækstfabrikken i ErhvervsCentret.

Få adgang til stort netværk med en kontorplads
I Vækstfabrikken er det muligt at blive vækstfabrikant på en fuldtidsplads til kr. 2500 eller få en flyverplads for kun kr. 1250 om måneden. Prisen for en plads i et lukket kontor i Vækstfabrikken er kr. 2800 pr. måned. Pengene til et kontor er godt givet ud, vurderer Jeanette Hallundbæk.

- Der er en dynamisk og energisk stemning her i huset, som vi vækstiværksættere nyder godt af og får energi af. Det giver ny næring til nye relationer og forretningsmæssig sparring. Jeg er siden min etablering med eget kontor her i Vækstfabrik fra januar 2014 blevet mere konsolideret. Jeg er blevet mere skarp på min kerneydelse og min produkter, og jeg har fået udviklet mit kundekartotek. Det hænger klart sammen med, at jeg her har en masse kolleger og professionel hjælp, der kan og vil se på min forretning med friske øjne, fortæller Jeanette Hallundbæk.

 

ErhvervsCentret fungerer som en nem indgang til Greve Kommune for det lokale erhvervsliv. ErhvervsCentret står også for Greve-Solrød Erhvervsservice, der varetager vejledningen af iværksættere samt faciliterer Vækstfabrik Greve. Ligeledes varetager ErhvervsCentret turismeudviklingen i Greve. Endvidere står ErhvervsCentret for en række erhvervsnetværk og faglige arrangementer i ErhvervsCentret.