Simon Hauberg Lund, Erhvervschef (2)

Simon Hauberg-Lund skal stå i spidsen for at styrke Greves erhvervsliv. Han tiltrådte 14. september som kommunens nye erhvervschef.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Simon Hauberg-Lund som Greves Kommunes nye erhvervschef.

Simon Hauberg-Lund kommer fra en stilling som chef for Liberal Alliances politisk-økonomiske sekretariat. Her har han igennem ti år haft særligt fokus på erhvervspolitik på et nationalt plan. Nu ser han frem til at komme tættere på de lokale erhvervsdrivendes hverdag og virkelighed, og han har allerede de første virksomhedsbesøg i kalenderen.

–Erhvervslivet skal opleve, at Greve Kommune er åben og tilgængelig. Kommunen skal være en aktiv medspiller for de lokale virksomheder uanset om de er store eller små, veletablerede eller nye iværksættervirksomheder, siger han.

Simon Hauberg-Lund oplever et meget stærkt ønske om, at Greve skal være et endnu bedre sted at drive virksomhed:

–Greve Kommune er ambitiøs på erhvervsområdet og vil meget gerne erhvervslivet. Og jeg vil gøre mit til at virkeliggøre kommunens visioner om at være en af de mest attraktive erhvervskommuner i Danmark, siger han.

Borgmester Pernille Beckmann glæder sig over ansættelsen af erhvervschefen:

–Erhvervsområdet er særdeles vigtigt i Greve Kommune. Derfor har vi ansat Simon Hauberg-Lund. Han har stor erfaring med at sætte en dagsorden og skabe tydelige resultater, og han skal blandt andet medvirke til, at Greve igen bliver fremhævet som en af Sjællands mest attraktive erhvervskommuner, siger Pernille Beckmann.

Flere oplysninger: Kontakt kommunikations- og markedsføringskonsulent Anett Kristensen: Direkte: 36 91 52 49 I Mobil: 22 45 12 65 og e-mail: atk@greve.dk.

Simon Hauberg Lund, Erhvervschef (4)

Simon Hauberg-Lund

Erhvervschef

m: 42 72 23 21

e: sha@greve.dk