Panic 1393619 1920

Bliv klogere på, hvordan du forbereder dig på en krise, og hør Søren Hovmands, direktør i Hovmand A/S og Daniel Rasmussens, adm. direktør i JRV A/S, erfaring med krisehåndtering torsdag den 17. september.

Corona krisen har været hård for det danske erhvervsliv og rigtig mange virksomheder er blevet nødt til at lukke.  

I samarbejde med Sparringspartnerne inviterer GreveSolrød Erhvervsservice derfor til et gratis foredrag, der sætter fokus på, hvordan du som virksomhedsejer kan forberede dig bedst muligt på en ukendt krise. Det er nemlig de færreste virksomheder, der har en strategi for krisehåndtering.


Ifølge virksomhedskonsulent og bestyrelsesmedlem hos Sparringsparterne Steen Holm, er det dog en god idé at gøre sig nogle strategiske overvejelser, for en krise kommer som bekendt altid, når man mindst venter det.

- Når først du står i en krise, kan det være svært at se rationelt på tingene. Der kan være mange ting på spil, der skal handles hurtigt, og så er det ikke altid, at man får taget den beslutning, der er bedst på længere sigt. Det er derfor en rigtig god idé at at være forberedt, så tager man langt bedre beslutninger i situationen, siger Steen Holm.

Til foredraget Krisehåndtering – hvilke strategiske muligheder er der? vil Steen Holm derfor gennemgå de forskellige typer kriser, give gode råd til, hvordan du identificerer en krise, ligesom du får tips til at håndtere og måle på krisen.

Men virker det?
Nu har du så udtænkt en strategi for en mulig krisehåndtering, men virker det så, når man rent faktisk står i en krise? Det får du Søren Hovmand, direktør i Hovmand A/S og Daniel Rasmussen, adm. direktør i JRV A/S, bud på. De har begge oplevet at stå overfor en uventet krise, hvilket for den ene betød, at virksomheden blev ændret på blot fem dage, mens den anden bl.a. delvist måtte omstille virksomheden til at fremstille nye produkter.


Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/176/

Portræt Steen Holm

Steen Holm, direktør i GreveHolm Consult og bestyrelsesmedlem i Sparringspartnerne, giver dig redskaberne til identificere kriser og til at udarbejde en strategisk plan for din krisehåndtering.