Adobestock 285338466

Greves bedste virksomheder hyldes ved stor prisfest. Den 26. november uddeles Greve Erhvervspris for 28. gang og fire nye priser for første gang inden for Erhverv, Iværksætteri, Miljø, Uddannelse og CSR. Indstil virksomheder til Greve Business Awards i dag.

Greve Business Awards er åben for indstillinger

Ud af de indstillede nominerer fem professionelle paneler, bestående af lokale erhvervsaktører, 15 nominerede til at modtage en pris inden for områderne: Erhverv, iværksætteri, miljø, uddannelse og CSR. For at komme i betragtning til hæderen skal virksomheden opfylde en række kriterier og samtidig have udmærket sig som en god ambassadør for Greve som erhvervskommune.

Virksomheder og borgere kan indstille

Kender du virksomheder i Greve, som gør noget særligt for kommunen? Virksomheder, der tænker grønt og beviser, at klima, uddannelse, vækst, iværksætteri, innovation og socialt ansvar kan følges ad? Eller bare en rigtig god Greve-virksomhed, der fortjener at blive hyldet?

Så kan du indstille en eller flere virksomheder til at vinde Greve Business Awards 2020. Besøg grevebusinessawards.dk og udfyld formularen for en eller flere af de fem priser. Det er hurtigt og nemt. Du kan indstille virksomheder frem til og med den 28. august 2020.

Indstillingskriterier, proces og bedømmelse 

Med Greve Business Awards hylder vi fem virksomheder i Greve, der udmærker sig inden for områderne erhverv, iværksætteri, miljø, uddannelse og CSR.

Fem fagpaneler udpeger tre nominerede i hver kategori og derudaf én vinder i hver kategori.

Vinderne kåres til Greve Business Awards 2020, i Portalen, med deltagelse af adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, iværksætter og folketingsmedlem, Tommy Ahlers og borgmester Pernille Beckmann. Journalist Cecilie Beck er aftenens konferencier og BACK TO BACK spiller til den store prisuddeling den 26. november 2020.

60992135 2413416615383641 1506990314907238400 O 3
I 2019 løb Leif Rexen og RTM A/S af med Greve Erhvervspris. I 2018 var LEMAN, med Thomas Krøyer i spidsen, den værdige modtagere af årest pris. I 2020 er både RTM og LEMAN hovedsponsorer på Greve Business Awards.

Massiv støtte fra lokale sponsorvirksomheder

Greve Business Awards er et ambitiøst projekt, som kun bliver til virkelighed på grund af en række sponsorers mellemkomst: RTM A/S, WINadvokater, LEMAN, WAVES og erhvervsforeningen GreveSolrødErhverv har spyttet i kassen og muliggjort en event af denne kaliber.

–Jeg er ikke bleg for at indrømme, at det betyder alverden, at vi har lokale samarbejdspartnere som nævnte sponsorer. Deres støtte betyder, at vi kan stable et arrangement på benene, som det er vores håb, står mål med den hyldest, vi gerne vil give Greves virksomheder. Jeg vil samtidig gerne takke ErhvervsCentrets bestyrelse for deres store støtte til og engagement i projektet, udtaler borgmester Pernille Beckmann fra bestyrelseslokalet i ErhvervsCentret.

Flere oplysninger: Kontakt Greve Business Awards direkte: 3691 5249 I mobil: 2245 1265 og e-mail: info@grevebusinessawards.dk.

Pernille Beckmann 7 Stort

Borgmester Pernille Beckmann

Greve Business Awards er et samarbejde mellem ErhvervsCentret, Greve Kommune og en række sponsorer.

Adobestock 166488279

Fem fagpaneler

Til prisfesten i november uddeles fem priser inden for Erhverv, Iværksætter, Miljø, Uddannelse og CSR.

Vi har udpeget fem professionelle fagpaneler, som bedømmer de indstillinger, vi modtager og udpeger tre nominerende og deriblandt én vinder per pris.