IMG 1293

A2 Auto holder til på Kildegangen i Karlslunde, tæt på motorvejsnettet. Autoværkstedet samarbejder med AutoMester-kæden og kunderne kommer fra lokalområdet, men også fra en stribe andre byer på Sjælland.

A2 Auto holder til på Kildegangen i Karlslunde, der ligesom Greve Kommunes øvrige industri- og erhvervskvarterer, udmærker sig ved at have meget grønt at byde på. Et andet stort plus, er, at værkstedskunderne på grund af beliggenheden tæt på motorvejsnettet og samarbejdet med AutoMester-kæden, kommer til lokalt og fra en stribe byer på Sjælland.

–Vores lokale kunder, og også dem, der kommer længere væk fra, ved, at vi leverer en høj kvalitet, og at vi holder det, som vi lover. Det tager vi ikke for givet, og vi baserer netop vores forretning på tillid, understreger indehaveren af autoværkstedet, Søren Ejsing.

IMG 1281
Medejer af A2 Auto Annette Ejsing viser rundt i autoværkstedet og viser borgmesteren og kommunaldirektøren billeder fra virksomhedens begyndelse.

Rekruttering og socialt ansvar i en trængt branche

Mange brancher har store problemer med at rekruttere faglærte medarbejdere og den udfordring bliver kun større i fremtiden, når et stort antal ældre medarbejdere går på pension. Derfor er det afgørende, at virksomheder gør som A2 Auto og opretter flere praktikpladser til lærlinge.

A2 Auto er ikke kun optaget af at tage imod lærlinge og praktikanter, men også aktive i den lokale ’hvervdagsaktivistgruppe’ Code of Care Greve, som hjælper sårbare unge i job.

–Vi vil meget gerne engagere os i opgaven med at hjælpe mennesker i job. Derfor samarbejder vi med både Greve Kommune og Code of Care Greve. Vi har haft lidt bøvl med udeblivelser, men det afskærer os ikke fra at tage imod nye praktikanter, fortæller Annette Ejsing, som har ansvar for administrationen af virksomheden og ejer Søren Ejsing supplerer: Vi betragter det som en måde at vise samfundssind på, som går fint i tråd med vores daglige rekrutteringsindsats i en branche, der trænger nye kræfter og kvalificerede folk – også i fremtiden.

IMG 1279
Under værkstedsbesøget blev der lejlighed til et kig på faciliteterne og mekanikerne i arbejde.

Et godt sted at arbejde

Greves borgmester, Pernille Beckmann, glæder sig over anciennitetsniveauet hos A2 Auto.

–I dag er det bemærkelsesværdigt, at en medarbejder kan fejre 30 års jubilæum i den samme virksomhed. Men det er netop, hvad Søren Stampe Jensen kunne i juni i år. Det er i dag langt fra normen, at medarbejdere bliver i den virksomhed, de begynder deres arbejdsliv i. Det ser jeg som noget positivt, siger Pernille Beckmann og fortsætter: Det vidner om, at A2 Auto er et godt sted at arbejde og at Søren og Annette Ejsings projekt er lykkedes. Det er godt gået.

Corona-ramt, men ikke knækket

Det summer af aktivitet og mekanikerne arbejder side om side på tre biler under besøget på autoværkstedet i Karlslunde.

A2 Auto er ikke gået uskadt gennem corona-nedlukningen, men fortæller, at det faktum, at autoværkstedet ikke var omfattet af tvangsnedlukningen, har været en gave. Ikke mindst psykologisk har det gjort en kæmpe forskel. Det har betydet en periode med lavere omsætning, men jo ikke uden omsætning. I mellemtiden har ægteparret holdt gryden i kog og er spændte på at se, hvordan det ser ud i efteråret, idet man først forventer at mærke de største konsekvenser på den anden side af sommerferien.

Borgmesterbesøg

A2 Auto fik besøg af borgmester Pernille Beckmann, kommunaldirektør Claus Thykjær og erhvervschef, Tina Charlotte Koeffoed. Delegationen blev vist rundt af ejer Søren Ejsing og hustruen, Annette Ejsing, som også er ansat i virksomheden, og hvor deres søn, Jacob Ejsing, er i uddannelse som EUX-lærling.

Hvert år besøger Greve Kommunes borgmester, kommunaldirektør og erhvervschef et større antal lokale virksomheder med det formål at drøfte, hvordan Greve Kommune kan blive endnu bedre til at understøtte de lokale virksomheders muligheder for vækst og udvikling.

Flere oplysninger: Kontakt erhvervs- og turistchef, Tina Charlotte Koeffoed, ErhvervsCentret: Direkte: 2130 5004 og e-mail tck@greve.dk eller Anett Kristensen: Direkte: 3691 5249 I Mobil: 2245 1265 og e-mail: atk@greve.dk.

IMG 1288

Om A2 Auto

Det familieejede autoværksted, som blev renoveret i 2019, har ligget på Kildegangen i Karlslunde siden midten af 70erne. I dag drives virksomheden af Søren og Annette Ejsing, hvor Søren har været i med i 25 år og Annette siden 2015. A2 Auto har seks ansatte, herunder 1 EUX-lærling, tre svende, en synsmand samt en medarbejder, som er ansat i et samarbejde med Code of Care Greve.

IMG 1275

Vis os din virksomhed

Den tætte dialog og det gode samarbejde mellem kommunen og virksomhederne er vigtig. Vi vil give erhvervslivet de bedste rammebetingelser til at skabe vækst, udvikling og nye arbejdspladser. Kontakt os, hvis du vil have besøg.