Greve-Solrød Erhvervsservice og Vækstfabrikken Greve åbner ny iværksættercafé

Workplace 1245776 1920

Greve-Solrød Erhvervsservice og Vækstfabrikken Greve åbner nu en iværksættercafé, der tilbyder rådgivning, sparring og netværk til iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune. 

Udstyret med rigelig mængder kaffe, te og vand slår Greve-Solrød Erhvervsservice og Vækstfabrikken Greve nu dørene op til en helt ny Iværksættercafé. Den første torsdag i hver måned har iværksættere fra Greve og Solrød mulighed for at få sparring og rådgivning fra erfarne konsulenter, og udveksle idéer og erfaringer med andre iværksættere.

Den nye Iværksættercafé har mange tilbud til deltagerne, der har mulighed for at sammensætte deres helt eget forløb.

- Som iværksætter kan det være svært at sætte fingeren på, hvad man har brug for hjælp til, hvilken viden man mangler, eller hvordan man kommer videre med sit projekt. Derfor har vi i samarbejde med Vækstfabrikken Greve udviklet en månedlig Iværksættercafé, hvor deltagerne har mulighed for låne en gratis arbejdsplads, booke møde med erhvervskonsulenter og sparre med andre iværksættere, fortæller Tina Charlotte Koeffoed Erhvervs- og Turistchef i ErhvervsCentret Greve.

Udover muligheden for at booke et møde med en erhvervskonsulent, får deltagerne tid til at arbejde med deres egen virksomhed eller idé, ligesom hver café byder på dagens indlæg samt præsentation af en iværksætter, som fortæller sin historie og bedste råd til opstart. Og så er det en oplagt mulighed for at udvide sit netværk.

- Man kan deltage i iværksættercaféen lige så ofte, man har lyst. På den måde kan man løbende få svar på de spørgsmål, der dukker op, og samtidig udvide og styrke sit netværk til de øvrige iværksættere, siger Kitt Ambæk Henriksen, der er Erhvervskonsulent i Greve-Solrød Erhvervsservice.

 

Læs mere om Iværksættecaféen og tilmeld dig her: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/155/

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Kitt Ambæk Henriksen på tlf. 3691 5003 eller mail kah@greve.dk.

Money 2724241 1920

OneDay - workshop

Kom til en-dags workshop og bliv klogere på, hvordan du prioriterer dit salg og får mere luft i hverdagen.