Hvad kan vi lære af coronakrisen? Jeanette Hallundbæk og Marianne Bigum inviterer til to forløb/kurser/workshops, som er gratis for medarbejdere og virksomheder i Greve og Solrød. Her får du redskaber til at samle op på erfaringerne fra coronakrisen i forhold til trivsel og produktivitet. Initiativet er støttet af Velliv-foreningens akutpulje, som er målrettet initiativer, der styrker den mentale sundhed under og efter coronakrisen.
Kriser kan bruges til at udvikle noget nyt. Mens vi stadig famler i blinde i forhold til, hvad covid-19 er for en størrelse og hvor længe sygdommen vil hærge vores samfund, så kan vi lige så godt begynde at indsamle noget effektiv læring af krisen på alle fronter i samfundet. Vi skal bruge vores erfaringer til at komme styrket og nytænkt ud på den anden side. Vi har tidligere set, hvordan det er lykkedes at gå styrket ud af kriser og modgang.
Som et led i den lokale erhvervsindsats, tilbyder Greve-Solrød Erhvervsservice to gratis forløb for ledere og medarbejdere, der som trivselsagenter gerne vil styrke trivslen efter corona. Du får enkle værktøjer, så I får den vigtige snak om, hvilke gode og dårlige vaner I har fået under corona og hvordan I fremadrettet styrker jeres trivsel og arbejdskultur.
Miniuddannelsen finansieres af Velliv-foreningen og er udviklet af Hallundbæk Consult ApS og Bigum Consult i samarbejde med Greve-Solrød Erhvervsservice.
–Det er endnu et stærkt udtryk for Greves virksomheders store engagement og lokale forankring, når indehaverne af Bigum Consult og Hallundbæk Consult går sammen med Greve-Solrød Erhvervsservice om det nye uddannelsestilbud, der går ud på at høste de mange forskelligartede erfaringer, vi hver især har gjort os under corona som medarbejdere, ejerledere, selvstændige og arbejdsgivere, siger Greves borgmester og bestyrelsesformand i ErhvervsCentret, Pernille Beckmann. Hun understreger, at hun ikke er overrasket med tanke på, at kommunens virksomheder store som små er gjort af et særligt stof: Under corona har vi både politisk og administrativt taget skridt til at hjælpe et presset erhvervsliv med bl.a. fremrykkelse af fakturabetaling og umiddelbar igangsættelse af en stribe af anlægsprojekter, foruden udsættelse til 2021 af anden rate af dækningsbidraget på erhvervsejendomme. Disse nye erhvervsrettede uddannelsesaktiviteter i ErhvervsCentret, i samarbejde med erfarne lokale erhvervsaktører, styrker min tro på, at vores virksomheder også kommer godt gennem coronakrisen, siger Pernille Beckmann.