IMG 1374 3

Bring har for alvor skrevet sig ind i historien om Greve som erhvervskommune med den 14.000 m2 store og moderne terminal med chaufførlounge og træningsfaciliteter i Ventrupparken.

Brings grønnere logistikcenter i Greve er rustet til fremtidens transport og logistik

På parkeringspladsen i gadeplan, bliver man mødt med synet af trappen til gangbroen, som bringer en opad og fjerner besøgende og medarbejdere fra den travle og befærdede trafik af lastbiler. Det giver den industrielle bygning et gennemtænkt og arkitektonisk præg, og byder samtidig på et fint vue over Greve. Men det er, når man træder ind i receptionen, at man fornemmer, at de bare er lidt grønnere hos Bring. Den lyse og imødekommende reception med det græsgrønne logo på bagvæggen, lavet af bæredygtigt materiale, byder alle velkommen.

–De første pakker og paller er for længst gået ud fra Brings nye terminal i Greve, der er bygget til at håndtere den stigende vækst og de store udsving i e-handlen samt den international transport på Vej, Sø og luft. Under coronaperioden er antallet af pakker fra e-handlen steget med over 60 %, i forhold til samme periode sidste år, fortæller Bjarne Lauritsen, Director Operations Danmark, der har været i transportvirksomheden i mere end 11 år.

IMG 1369 3

Moderne miljøprofil

Logistikcenteret i Greve har en markant miljøprofil med solceller på taget, der skal drive det daglige energiforbrug. Samtidig opnås en bedre energiudnyttelse, der betyder, at Bring i Greve, udnytter deres ressourcer bedre. I overensstemmelse med virksomhedens ambition om udelukkende at køre CO2-neutralt i 2025 på nationale destinationer, udvider de løbende antallet af el-køretøjer. Derfor er logistikcenteret også udstyret med ladestationer, så de nemmere kan skabe et godt flow i antallet af el-køretøjer på gaden.

–Jeg har interesseret fulgt med i byggeriet og set frem til, at Bring skulle rykke ind i det nye, moderne logistikcenter, som er tilpasset håndteringen af fremtidens e-handel og international logistik, og som passer rigtig fint til virksomhedens miljøprofil, siger Greves borgmester, Pernille Beckmann, der også glæder sig over Brings sociale engagement i Greve, som du kan læse mere om længere fremme.

Logistikcenterets placering er ikke tilfældig

Placeringen af logistikcenteret har været velovervejet både i forhold til den direkte tilkørsel fra Køge Bugt Motorvejen og levering af pakker. Med den øgede kapacitet har Bring kunnet samle tre distributionssteder et sted. Det mindsker ikke kun antallet af kørte kilometer, men betyder kortere leveringstider for deres kunder.

Lokalt engagement

Bring nøjes ikke med at placere ’teltpælene’ solidt i mulden i Greve. De forankrer sig fra begyndelsen lokalt med medlemskab af erhvervsforeningen og ved positiv interesse for Code of Care Greves arbejde med at hjælpe sårbare unge i job for ikke at tale om deltagelsen i årets prisfest, Greve Business Awards, i Portalen, til november, hvor Greves bedste virksomheder anerkendes for deres indsats inden for områderne erhverv, iværksætteri, miljø, uddannelse og CSR.

Attraktiv arbejdsplads og partner

Logistikcenteret er bygget med fokus på sikkerhed. En tydelig adskillelse mellem den gående og kørende trafik via gangbroer, er med til at mindske unødvendig trafik i og omkring logistikcenteret.  Det betyder, at medarbejderne trygt kan bevæge sig rundt på området. Parallelt hermed har Bring gjort sig umage for at skabe attraktive faciliteter for deres faste internationale chauffører, som har fået stillet egen lounge til rådighed. Med bade- og vaskerum samt spisekøkken.

–Vi vil gerne gøre noget ekstra for vores nationale og internationale chauffører, det gør vi bl.a. ved at tilbyde ophold i vores chaufførlounge. Desuden føler vi et ansvar for vores medarbejderes trivsel og sundhed. Derfor har vi inddraget medarbejderne fra start i forhold til udvælgelse af inventar, materialer og farver. Helt fra starten var det et stort ønske at få nogle træningsfaciliteter. Derfor er vi glade for, at det har været muligt at etablere et fitnessrum, hvor vi kan træne, når det passer ind i vores hverdag, afslutter Karina Tranekjer, hvis ansvarsområde er international logistik på vej, sø og luft fra lokationen i Greve.

Flere oplysninger: Kontakt kommunikations- og markedsføringskonsulent Anett Kristensen: Direkte: 3691 5249 I Mobil: 2245 1265 og e-mail: atk@greve.dk.

IMG 1366

Bring i Greve

Attraktiv arbejdsplads

Logistikcenteret er bygget med fokus på sikkerhed. En tydelig adskillelse mellem den gående og kørende trafik via gangbroer, er med til at mindske unødvendig trafik i og omkring logistikcenteret. Det betyder, at medarbejderne trygt kan bevæge sig rundt på området. Parallelt hermed har Bring gjort sig umage for at skabe attraktive faciliteter for deres faste internationale chauffører, som har fået stillet egen lounge til rådighed. Med bade- og vaskerum samt spisekøkken.