Stort tillykke til 11 gazeller fra Greve – heraf er syv nye på gazellelisten  

Lead Telemarketing på båd.jpg

Lead Telemarketing ApS er blandt Greves syv nye gazeller, der holder til i et hus ud til vandet og bådene i Greve Marina. Morten Engstrøm startede firmaet for syv år siden i Karlslunde og har i dag 19 medarbejdere.

 

11 virksomheder fra Greve Kommune er at finde i Dagbladet Børsens liste over årets gazeller. Heraf er syv helt nye Grevegazeller. En af de virksomheder, der for første gang har fået en gazelle, er det danske telemarketinghus Lead Telemarketing ApS, som ligger med udsigt over vandet og bådene i Greve Marina.

Adm. direktør Morten Engstrøm stiftede firmaet Lead Telemarketing ApS for syv år siden med adresse fra morens hus i Karlslunde, hvor han midlertidigt boede, lige efter en skilsmisse. Bag sig havde han en karriere med salg som Key Account Manager gennem 25 år. Morten trængte til, at der skulle ske noget nyt. Han havde i flere år haft en drøm om at hoppe ud som iværksætter og få en forretning til at vokse i Greve, hvor han selv er opvokset og har et stort netværk. I de første fire år drev Morten firmaet fra hans privatadresse. For tre år siden flyttede firmaet ind i et af de sorte træfiskerhuse i havnemiljøet i Hundige.

- Vi trives med at ligge lige midt i Greve Marina med liv, vand og både omkring os, og det har været medvirkende til, at vi er blandt de fremadstormende danske virksomheder på Børsens gazelleliste. Jeg er naturligvis stolt over, at vi for første gang modtager en gazelle. Det glæder mig, da jeg ser det som et bevis på, at vi er lykkedes med at distancere os fra det, som folk forstår ved en ’irriterende telefonsælger’. Vi vil undgå at være den dumme og aggressive sælger, der ikke har sat sig ordentlig ind i kundens behov og bare er ligeglad med, om kunden har tid til at tale med os. Vores forretningskoncept går i al sin enkelthed ud på, at vi i alle telemarketingløsninger leverer en god kvalitet til vores kunder, når vi på deres vegne ringer ud til virksomheder som en del af en telefonundersøgelse for at booke et møde med den pågældende beslutningstager, fortæller 43-årige Morten Engstrøm, der privat bor i Greve.

En drøm om at få succes som selvstændig er gået i opfyldelse
I dag kan Morten konstatere, at den mangeårige drøm om at få succes som selvstændig er gået i opfyldelse. Lead Telemarketing ApS er på syv år vokset fra en mand til 19 medarbejdere. Halvdelen af medarbejderne er bosat i lokalområdet. Tre af dem er flexjobbere, som er ansat via et samarbejde med Greve Kommunes Jobcenter.   

- Vi har valgt at ansætte flexjobbere for at gøre noget godt i kommunen og for flexjobberen, der måske ellers aldrig får en chance til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Vi vil helst kun have deltidsmedarbejdere med ansættelser på to til fire arbejdsdage om ugen, da det er hårdt at ringe otte timer om dagen. Det gør ingen hos os. Mange flexjobbere vil gerne yde en ekstraordinær indsats, fordi de er rigtig glade for at få mulighed for at komme ud på arbejdsmarkedet, understreger Morten og tilføjer, at der ikke er en stor udskiftning af personalet, som ellers kendetegner telemarketingbranchen.

Hemmeligheden bag succesen er, ifølge Morten, at virksomheden kun tager imod seriøse opgaver og udelukkende ansætter modne phonere, der arbejder med ’frihed under ansvar’. Arbejdskulturen tillader, at medarbejderne selv tager stilling til, om de har brug for at arbejde hjemmefra. Opgaverne kan også løses ude hos kunderne eller på kontoret i Greve Marina.   

- Vi pisker ikke vores personale og undgår opgaver med karakter af at være ’iskold mødebookning’. Desuden ansætter vi kun dybt engagerede og erfarne mennesker. Vores gennemsnitsalder er 47 år. Modne phonere har en helt anden ro og indsigt i at gennemføre et godt interview med respekt og forståelse for den anden person i røret. Hos os går vi op i at være meget høflige, når vi ringer ud til virksomheder. Hos os er der ingen klokker, råb eller musik i baggrunden. Vi vil gerne være kendt for at være et seriøst telemarketingsfirma. Vores fornemmeste opgave er at levere aktuel og relevant viden og mødebookninger til vores kunder, pointerer Morten og tilføjer, at virksomhedens spidskompetence er at tage de svære opgaver, som ingen af konkurrenter vil have: Vi har fx mange opgaver inden for IT og pension, og her er det alt andet lige ikke hver dag, at en virksomhed skifter leverandør, så det kræver ekstra at nå i mål med den slags opgaver – og dem tager vi gerne.

Lead Telemarketing ApS i tal
Lead Telemarketing ApS har med Morten Engstrøm i spidsen præsteret en flot vækst. Af regnskabstallene fremgår det, at vækstprocenten er på 288,9 procent og oms./bruttoresultatet er landet på 2.497.000 kr.

Pænt mange gazeller er fra Greve
Borgmester Pernille Beckmann glæder sig over, at 11 Grevevirksomheder er kommet med på Dagbladet Børsens gazelleliste med i år i alt 1999 danske virksomheder. 

- Som Greves borgmester kan jeg ikke være andet end pivstolt af, at vi har et blomstrende erhvervsliv med et stærkt iværksættermiljø og dybt engagerede og arbejdsomme erhvervsdrivende, der er med til at skabe vækst og fremgang i kommunen. Det glæder mig også, at vi har så mange forskellige brancher, produkter og services repræsenteret på gazellelisten – et stort tillykke til dem alle skal lyde fra mig, siger Pernille Beckmann.

Også Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed er begejstret over, at, der er kommet både stærke gengangere men også ny udklækkede gazeller på listen i år.

- Det glæder mig og gør mig også stolt, at det går fremad for det lokale erhvervsliv. Det er flot, at vi har fire gengangere, der har modtaget op til tre gazeller. Imponerende er det også, at vi i år har syv nye gazeller. Det er opløftende, at vi i Greve huser nogle ildsjæle, som skaber succes i kraft af opfindsomhed, flid og engagement. Jeg vil gerne takke dem for, at de er med til at skabe værdi for hele vores kommune i form af massiv vækst og nye arbejdspladser. En tæt dialog og et konstruktivt samarbejde skaber de bedste rammer for erhvervslivet, og det er noget, vi prioriterer højt, siger Tina Charlotte Koeffoed.

Følgende 11 Grevevirksomheder er i år kåret som gazeller: Bkh Maskiner A/S, Casalogic A/S, Damgaard Timber ApS, DcLight ApS, Greve Golf ApS, Kloakkompagniet ApS, Lead Telemarketing ApS, Maximus Kran- og Specialtransport ApS, Mosgaard Flytteforretning ApS, Rømming Dankurer A/S, Tapperiet ApS. 

Navn

By

Antal gazelle kåringer

Vækst i procent

Omsætning/bruttores.

(1000 kr.)

Bkh Maskiner A/S

Greve

2

170,7

23.344

Casalogic A/S

Greve

1

193

22.027

Damgaard Timber ApS

Greve

1

115,2

1.584

DcLight ApS

Greve

1

202,6

2.466

Greve Golf ApS

Tune

1

101,3

2.543

Kloakkompagniet ApS 

Greve

1

110,1

4.162

Lead Telemarketing ApS

Greve

1

288,9

2.497

Maximus Kran- og Specialtransport ApS

Greve

3

183,3

9.026

Mosgaard Flytteforretning ApS

Greve

1

138,1

2.914

Rømming Dankurer A/S

Greve

2

116,2

18.462

Tapperiet ApS

Greve

3

108,6

6.075

Fakta: Hvad er en gazellevirksomhed?
Gazelle er en betegnelse for en hurtigt voksende virksomhed, der som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode. Udtrykket udspringer af den årlige gazelleundersøgelse, som er blevet udarbejdet af Dagbladet Børsen siden 1995.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk