Tapperiet_Adm Dir_Pia_Kaldahl_Arnbitter 451x220

Kontakt

Anett Kristensen
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
atk@greve.dk

16 Greve-virksomheder er netop kåret som årets gazeller af Dagbladet Børsen. En af de virksomheder, der før har været at finde på Børsens liste over fremadstormende danske virksomheder er Tapperiet, som lige har haft borgmesterbesøg.

En af de virksomheder, der for andet år i træk har modtaget en gazelle, er Tapperiet i Greve, der har succes med at håndtere aftapning og pakning af fx spiseolier, eddiker, sirupper, gløgg og spiritus for danske, svenske og norske kunder i fødevareindustrien. Virksomheden blev købt af adm. direktør Pia Kaldahl i 2009, og siden da har Tapperiet været inde i en vækstspiral med en markant kunde- og ordretilgang.

- Jeg ser det som et skulderklap at modtage Børsens Gazellepris igen. Som iværksætter og ejer af en mindre virksomhed glemmer man nogle gange at fejre sine succeser, og det kan Gazelleuddelingen være med til at sætte fokus på, udtaler adm. direktør Pia Kaldahl.

Hemmeligheden bag succesen er ifølge ejeren, at Tapperiet opleves som en attraktiv samarbejdspartner for de store fødevareproducenter, der har behov for at outsource besværlig og tidskrævende produktion.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel, fordi vi er bevidst om fødevareindustriens ønsker og kan levere en problemfri og fleksibel totalservice, hvor vi tager det fulde ansvar for kundens produktion, hvad enten det er en mindre, en mellemstor eller en stor serie og mængde, der skal tappes og pakkes. Vores kunder oplever, at det giver værdi, at de slipper for alt bøvlet med produktionen og kan koncentrere sig om mere værdiskabende opgaver, forklarer Pia Kaldahl.

Siden tilflytningen fra Roskilde til Greve for halvandet år siden, er tapning og pakning for producenterne sket fra den nye store og moderne fabrikshal på Elektronvej, der huser både administration, lager og moderne produktionsfaciliteter.

Tapperiet har fart på væksten
Og der er fuld drøn på forretningen. Tapperiet har med Pia Kaldahl i spidsen præsteret flotte væksttal og skabt nye arbejdspladser. Af regnskabstallene fremgår det, at vækstprocenten for tapperiet er på 132,1 procent, oms./bruttoresultatet er landet på 4564000 kr. Siden 2009 er virksomheden gået fra fire til 20 ansatte, og der er stadig brug for flere folk.

- Jeg forventer, at vi fortsat vil ekspandere og bliver store både i forhold til omsætning, overskud, antal medarbejdere og opgavegennemstrømning. Vi er faldet godt til i Greve og har fået de fysiske rammer, vi gennem længere tid har savnet for at kunne udvide med flere kunder og opgaver, fortæller Pia Kaldahl og uddyber: For at sikre Tapperiets vækst skal vi fortsat være gode til at tilpasse os vores kunders behov. Tapperiets fundament bygger på tætte kunderelationer og en høj grad af fleksibilitet i produktionen. Vækst er ikke et mål i sig selv men med væksten følger muligheder for at ansætte mere kvalificeret arbejdskraft samt investere i nye maskiner. Og med de større og bedre lokaler i Greve, føler vi os godt rustet til fremtidens udfordringer.

Borgmester Pernille Beckmann glæder sig over hæderen til de 16 Greve-gazeller, hvoraf de otte er helt nye på Dagbladet Børsens gazelleliste med i år i alt 1805 danske virksomheder.

- Det er positivt at få bekræftet, at vi her i Greve har et blomstrende iværksættermiljø og dygtige erhvervsdrivende, der formår at sætte nye skibe i søen og udvikle en bundsolid forretning, der er med til at skabe vækst og udvikling i kommunen. Det glæder mig også, at der er fremgang for Greves erhvervsliv inden for vidt forskellige brancher, produkter og services. Vi er stolte over, at vi i år har 16 lokale virksomheder med på gazellelisten over hurtigt voksende virksomheder. Jeg vil gerne benytte anledningen til at ønske dem alle stort tillykke, siger Pernille Beckmann.

Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig også meget over den hæder, der tilfalder Greve-gazellerne. Hun er også stolt over, at den nye gazellevinder IT Service 2000 A/S samt gengangeren Gilead Sciences Denmark ApS bor til leje i ErhvervsCentret.

- Jeg er meget glad over, at det går fremad for det lokale erhvervsliv, og jeg er utrolig stolt over, at de mange virksomheder, vi har i Greve, er præget af massiv vækst og skaber nye arbejdspladser. Vores ambition her i kommunen og ErhvervsCentret er fortsat at gøre alt hvad vi kan for at levere den bedste service og skabe de bedste rammer for erhvervslivet i en god dialogen og et tæt samarbejde med de lokale virksomheder, så vi kan understøtte væksten i den private sektor, siger Tina Charlotte Koeffoed.

Følgende 16 Greve-virksomheder er i år kåret som gazeller: Bkh Maskiner A/S, Carsten Lohmann A/S, Dansk Køle Service ApS, Erik Pedersen ApS, F. J. Separation ApS, Gilead Sciences Denmark ApS, Gps-DK ApS, IT Service 2000 A/S, Maximus Spedition ApS, Primero ApS, P. T. Fundering ApS, S.A.I. Danmark A/S, Sesam Mobile Væg Systemer A/S, Søborggaard A/S, Tapperiet ApS og Tune Dyreklinik ApS.

 

Navn

By

Antal gazelle kåringer

Vækst i procent

Omsætning/bruttores.

(1000 kr.)

Bkh Maskiner A/S

Greve

1

107,2

17851

Carsten Lohmann A/S

Greve

1

123,1

1234

Dansk Køle Service ApS

Greve

1

109,9

8154

Erik Pedersen ApS

Greve

1

266,5

13724

F. J. Separation ApS

Tune

1

118,5

1615

Gilead Sciences Denmark Aps

Greve

3

104,1

17002

Gps-DK ApS

Greve

1

213,6

7690

IT Service 2000 A/S

Greve

1

169,1

7934

Maximus Spedition ApS

Greve

2

286,6

6805

Primero A/S

Greve

2

149,9

2691

P. T. Fundering ApS

Tune

1

283

2076

S.A.I. Danmark A/S

Greve

2

145,6

5167

Sesam Mobile Væg Systemer A/S

Greve

1

193,6

6700

Søborggaard A/S

Greve

1

102,4

5603

Tapperiet ApS

Greve

2

132,1

4564

Tune Dyreklinik

Tune

1

103

2444

 

Fakta: Hvad er en gazellevirksomhed?
Gazelle er en betegnelse for en hurtigt voksende virksomhed, der som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode. Udtrykket udspringer af den årlige gazelleundersøgelse, som er blevet udarbejdet af Dagbladet Børsen siden 1995.

Billedtekst: Tapperiets adm. direktør, Pia Kaldahl, fik kåret sin virksomhed som gazelle af Børsen i 2015 og har nu også – i lighed med 12 andre hurtigt voksende Greve-virksomheder – modtaget en gazelle i 2016.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk