Tillykke til 6 gazeller fra Greve – en af dem bor til leje i ErhvervsCentret

Gilead Science Denmark Aps Hassan Aladdin 451x220

Kontakt

Anett Kristensen
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
atk@greve.dk

Seks Greve-virksomheder er netop kåret som årets gazeller af Dagbladet Børsen. Gilead Sciences Denmark Aps er som den eneste blandt årets Greve-gazeller genganger fra sidste år på Børsens liste over fremadstormende danske virksomheder.

Gilead Sciences forsker, udvikler og markedsfører lægemidler til brug på hospitaler verden over. Den danske virksomhed er en del af det nordiske selskab med regionalt hovedkontor i Stokholm. Gilead Sciences Denmark Aps vækst tilskrives af den danske direktør Kennet Brysting det faktum, at virksomheden med lanceringen af en række nye produkter til bekæmpelse af hiv, hepatitis C og leukæmi har dækket et stort medicinsk behov hos alvorligt syge mennesker.

- Det er fantastisk, at vi for andet år i træk modtager et gazellediplom og en gazellestatuette som et bevis på, at vi er inde i en meget positiv udvikling, hvor vi oplever en stor interesse for vores lancering af nye produkter til bekæmpelse af en række livstruende sygdomme, fortæller Nina Knudsen, der er leder af det regulatoriske område på Gileads kontor i Greve.

Gilead Sciences Denmark Aps spurter frem som en gazelle for andet år i træk
Siden september 2010 har Gilead Sciences Denmark Aps lejet kontor i ErhvervsCentret i Greve, der i dag huser syv medarbejdere mod fire for to år siden, og endnu en ny medarbejder er på vej.

- Vi har gennem de sidste år været inde i en god spiral, hvor vi er lykkedes med at skabe overskud, vækst og nye arbejdspladser. Der er ingen tvivl om, at vi nyder gavn af at have kontor i ErhvervsCentret. En af fordelene er fx, at vi her har fleksible rammer til at udvide med flere medarbejdere, udtaler Nina Knudsen og fortsætter: Vi har skiftet til større kontor, og vi har kunnet afholde en nordisk salgskonference for vores nordiske kolleger i ErhvervsCentrets auditorium. Når vi har gæster på besøg, føler de sig godt tilpas i de gode møde- og konferencefaciliteter og påskønner den imødekommende service fra ErhvervsCentrets personale.

Greves borgmester Pernille Beckmann glæder sig over hæderen til de seks Greve-gazeller, hvoraf de fire er helt nye på Dagbladet Børsens gazelleliste med i år i alt 1461 danske virksomheder.

- Det er dejligt at få et synligt bevis på, at vi her i Greve har en stærk iværksætter- og virksomhedskultur i fremgang inden for forskellige brancher, produkter og services. Vi er stolte over, at vi i år har seks lokale virksomheder med på gazellelisten over virksomheder i kraftig vækst, og hvor flere er helt nye gazeller. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske dem alle stort tillykke, siger Pernille Beckmann.

Også Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig over den ære, der tilfalder Greve-gazellerne.

- Vi glæder os over, at vi her i Erhvervscentret gennem årene har haft kontakt med og huset flere Greve-gazeller. Vi er også stolte over, at Greve-gazellerne i år repræsenterer virksomheder med speciale inden for vidt forskellige forretningsområder. Vores mål her i kommunen og ErhvervsCentret er fortsat at stå på hovedet for at styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv, så vi kan understøtte iværksætteriet, innovationen og væksten i den private sektor, udtaler Tina Charlotte Koeffoed.

Følgende seks Greve-virksomheder er i år kåret som gazeller: Gilead Sciences Denmark Aps, Grafisk Rådgivnings Aps, Mt Gulvdesign Aps, Primero A/S, Renas A/S og S.A.I. Danmark A/S.Navn

By

Antal gazelle kåringer

Vækst i procent

Omsætning/bruttores.

Gilead Sciences Denmark Aps

Greve

2

291,6

13859

Grafisk Rådgivning Aps

Greve

3

155,0

4325

Mt Gulvdesign Aps

Greve

1

325,1

3031

Primero A/S

Greve

1

164,1

2411

Renas A/S

Greve

1

324,3

14901

S.A.I. Danmark A/S

Greve

1

118,0

3431

Fakta: Hvad er en gazellevirksomhed?
Gazelle er en betegnelse for en hurtigt voksende virksomhed, der som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode. Udtrykket udspringer af den årlige gazelleundersøgelse, som er blevet udarbejdet af Dagbladet Børsen siden 1995.

Billedtekst: Hassan Aladdin, der er Medical Manager i Gilead Sciences Denmark, er stolt over, at virksomheden for andet år i træk er kåret som gazelle af Dagbladet Børsen.