Tolv virksomheder er indstillet til Greve Erhvervspris 2018  

Gruppebillede Greve Erhvervspris 2017.jpg (1)

Sidste års vinder af Greve Erhvervspris var LEMAN med adm. direktør Thomas Krøyer i spidsen.

Tolv virksomheder fra Greve er blevet indstillet til at modtage Greve Erhvervspris 2018. Virksomhederne er blevet indstillet af borgere, medarbejdere og repræsentanter for det lokale erhvervsliv. Et panel skal udvælge tre nominerede virksomheder, der alle hædres til uddelingen af erhvervsprisen den 23. maj 2019 i Portalen. Blandt de tre nominerede findes en vinder. Hvem det er, afsløres af Greves borgmester Pernille Beckmann til uddelingen.

Den store interesse for at komme med kvalificerede bud på en vinder glæder Helena Nymann, der er formand for erhvervsforeningen GreveSolrødErhverv.

- Vi glæder os til at være med til at uddele erhvervsprisen for første gang i år sammen med Greve Kommune og ErhvervsCentret. Det er jo en traditionsrig begivenhed, der har fundet sted siden 1992. Det glæder mig, at der i år er kommet så mange kvalificerede bud på en vinder, og at vores medlemmer har foreslået værdige modtagere af prisen. Som områdets mest markante erhvervsforening er vi optagede af at sikre gode rammevilkår for de lokale virksomheder, så de understøttes i at skabe vækst og nye arbejdspladser, udtaler Helena Nymann. Hun uddyber: Med erhvervsprisen ønsker vi at være med til at fremhæve og synliggøre gode eksempler på lokale virksomheder, der har gjort det godt i Greve. Virksomhederne har præsteret en særlig indsats med et stort engagement og gode resultater målt på både et økonomisk og socialøkonomisk barometer.

Her er de tolv indstillede Grevevirksomheder
Blandt de tolv lokale virksomheder er enkelte gengangere. De indstillede er (listet alfabetisk):  

Bilka, Borgstrøm Vinhandel ApS, Byggeprojekt.dk ApS, BWT HOH A/S, Document Business Center A/S, Det Ny Røgeri ApS, Hudplejecentret ApS, Ishøj Mekaniske A/S, Jefa Marine A/S, Jyske Bank A/S Greve, RTM A/S og Teenagementor.

Jagten går nu ind på at finde tre nominerede og heriblandt vinderen af Greve Erhvervspris 2018
Den samlede liste med indstillede virksomheder forelægges et panel. Det består af borgmesteren Pernille Beckmann (formand for ErhvervsCentrets bestyrelse), næstformanden for ErhvervsCentrets bestyrelse Allan Schouw-Petersen, erhvervs- og turistchefen Tina Charlotte Koeffoed, GreveSolrødErhvervs bestyrelsesformand Helena Nymann og næstformand Lars Brix Magnussen samt sidste års vinder af erhvervsprisen LEMAN repræsenteret ved adm. direktør Thomas Krøyer. På et møde i april vurderer panelet alle kandidaterne og udvælger de tre nominerede, der går videre i kampen om at vinde erhvervsprisen. Greves borgmester Pernille Beckmann vurderer, at det bliver svært at udvælge tre nominerede virksomheder og heriblandt identificere vinderen af Greve Erhvervspris 2018.

- Vi har modtaget mange forslag på spændende virksomheder i vækst, der har gjort det godt i Greve og haft omtanke for lokalsamfundet. Vi glæder os til at nærlæse og diskutere begrundelserne for forslagene, så vi til maj kan kåre en velfortjent vinder, der har skabt vækst og nye arbejdspladser og bidraget konstruktivt til fremgangen i kommunen, understreger Pernille Beckmann.

Fakta om de seks kriterier for nominering
Greve Erhvervspris uddeles én gang om året og gives til en Grevebaseret virksomhed, der har udmærket sig på et eller flere af følgende punkter:

  1. Er i positiv vækst.
  2. Udviser social bevidsthed, socialt ansvar samt er lokalt engageret.
  3. Tegner Greve Kommunes ansigt udadtil og er ambassadør.
  4. Bidrager til at skabe en aktiv og dynamisk kommune.
  5. Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.
  6. Har visioner og idéer og engagerer sig i det lokale samfund.

Billedtekst: Sidste års vinder af Greve Erhvervspris var LEMAN med adm. direktør Thomas Krøyer i spidsen.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, ErhvervsCentret: Mobil: 21305004, tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman, ErhvervsCentret: Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

 

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk