105157533330478E250a53c0dafd0e11b679f56d7a825eb601cf7de20a42ae76

Virksomheder, medarbejdere og borgere nyder godt af Greves unikke placering tæt på alt. Via motorvejen er det hurtigt at komme rundt til hele Sjælland. Greve har tre S-togsstationer, en god offentlig bustransport og et veludbygget cykelstianlæg.

Greve er en af Danmarks mest attraktive erhvervs- og kystkommuner. Greve ligger centralt ved Køge Bugt lige ud til motorvejen med kun 20 minutters kørsel til København og lufthavnen. 

I Greve har virksomhederne direkte og hurtig adgang til det skandinaviske og nordeuropæiske marked pga. Greves gode infrastruktur og geografiske beliggenhed i forhold til resten af Europa.

Greves centrale placering er med til at gøre Greve til en af Danmarks mest eftertragtede erhvervskommuner både for danske og udenlandske virksomheder.

Både med bil, tog, bus og cykel er det hurtigt og nemt at komme rundt.

For den moderne familie byder Greve på gode indkøbs- og shoppingmuligheder, et godt kultur- og fritidsmiljø og en fantastisk natur med en otte kilometer børnevenlig strand samt to hyggelige havnemiljøer ved Greve Marina og Mosede Havn.