Erhvervsservice EC15 143    IR   451x220

Greve-Solrød Erhvervsservice tilbyder gratis sparring om etablering, drift og udvikling af din virksomhed. Vi har kontor i ErhvervsCentret, hvor vi kan mødes. Vi kommer også gerne ud til dig.

Greve-Solrød Erhvervsservice tilbyder gratis vejledning, sparring og information til Greve- og Solrødvirksomheder samt virksomheder, der ønsker at flytte til området. Greve-Solrød Erhvervsservice er en del af ErhvervsCentret.

Du kan få vejledning, sparring og information om alt inden for etablering, drift og udvikling af din virksomhed. Det kan fx handle om udvidelse af dit nuværende forretningsområde, vækst, generationsskifte, fusioner, bestyrelse og advisory boards, rekruttering af medarbejdere, salg og markedsføring. 

Hvis dine spørgsmål eller udfordringer kræver særlig faglig ekspertviden, kan vi henvise dig til relevante rådgivere lokalt eller hos Væksthus Sjælland.

Kurser og arrangementer
Greve-Solrød Erhvervsservice afholder løbende arrangementer og kurser for alle typer af virksomheder. Du kan se kommende arrangementer og kurser her eller tilmelde dig vores nyhedsbrev her, så du løbende modtager information om kommende arrangementer og andre nyheder om det lokale erhvervsliv.

Du kan også holde dig orienteret og deltage i en dialog med os og andre i lokalområdet ved at følge os på vores Facebookside.

Kontorer og mødelokaler
ErhvervsCentret udlejer også kontorer og møde- og konferencelokaler.