Businessman 3105873 1920

Har du overvejet at digitalisere din virksomhed? Der er mange muligheder for at optimere de daglige arbejdsgange, så produktiviteten stiger. Book et møde med en af vores erhvervskonsulenter få inspiration til, hvordan du kan indarbejde digitaliseringen i din virksomhed. 

Der er vist ingen tvivl om, at digitaliseringen er kommet for at blive. Det er dog ikke altid helt tydeligt, hvordan de digitale redskaber tilfører værdi til netop din virksomhed, og bare tanken om øget digitalisering kan for mange virke uoverkommelig.

Tal fra Erhvervsstyrelsen viser, at de mest digitale virksomheder i Danmark med over 10 ansatte i 2014 i gennemsnit havde 20 pct. højere arbejdsproduktivitet end de mindre digitale virksomheder.

Der kan altså være stor fordel i at indtænke digitale teknologier og optimeringsprocesser i din forretningsstrategi.

Hos Greve-Solrød Erhvervsservice har du mulighed for at booke et gratis møde og få vejledning og rådgivning i, hvordan du implementerer digitalisering i lige netop din virksomhed.

I samarbejde med Erhvervshus Sjælland screener vi virksomheder til en række samarbejder og puljer, der hjælper dig godt i gang:

  • SMV:Digital
  • Nyt IT – kom godt i gang
  • Innovationssamarbejdet
  • Digitale Veje til Vækst – vækstplan
  • Digitale Veje til Vækst – kompetencer

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige muligheder, er du velkommen til at kontakte erhvervschef Simon Hauberg-Lund 42 72 23 21 eller mail sha@greve.dk for mere information.