Håndtryk kontakt 451x220

Tiltrækker du de rette medarbejdere? Og kan du fastholde dem, når de først er ansat? 

Book et møde med en erhvervskonsulent og få sparring på, hvordan du sammensætter og fastholder det rette team.

Når virksomheden vækster bliver der ofte brug for flere medarbejdere. Men det er ikke altid nemt at tiltrække og fastholde medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det kræver medarbejderpleje- og udvikling, ligesom der skal være styr på det praktiske ift. kontrakter, klausuler og jura.

Greve-Solrød Erhvervsservice og Erhvervshus Sjælland giver dig mulighed for at booke et forløb med en vækstkonsulent, der giver dig de rette værktøjer og viden om:

  • Rekrutteringsprocessen
  • Personaleadministration
  • Medarbejderudvikling og –pleje
  • HR, ledelses- og organisationsudvikling

 

Kontakt erhvervskonsulent Kitt Ambæk Henriksen på mail kah@greve.dk eller tlf. 36915003 for mere information.

 

Greve-Solrød Erhvervsservice og Erhvervshus Sjælland tilbyder ligeledes en række forløb inde for HR.

  • Kompetencer til vækst: Få hjælp til at ansætte en akademiker med viden og kompetencer, der kan bidrage til at løfte din virksomhed. På dette individuelle forløb tager vi udgangspunkt i dine behov og matcher direkte med højtuddannede og kvalificerede kandidater. Læs mere her: https://ehsj.dk/komp
  • Bestyrelser, der gør en forskel: Hvordan finder du de rette kandidater? Og hvordan bliver en bestyrelse værdiskabende for din virksomhed?
  • Ejerskifte: Ejerskifte af en virksomhed er ikke noget, man bare lige gør. Den rette køber skal findes, virksomheden skal værdiansættes, og så er der en række juridiske og finansielle forhold, der skal tages højde for. Få uvildig og fortrolig sparring og vejledning i forbindelse med ejerskifte.

 

Kontakt Kitt Ambæk Henriksen på tlf. 36915003 for mere information om dine muligheder.