Gå til hovedindhold

Code of Care-sparringsmøde hos Willab Garden var en succes

Flere virksomheder end nogensinde deltager i matchmaking med ledige.

  • Læs op

Virksomheder og ledige gik hjem med store udbytter, da de deltog i det seneste Code of Care-arrangement d. 17. april.

Hele 15 virksomheder og 40 ledige kandidater var mødt op til matchmaking-arrangementet, som blev afholdt hos Willab Garden. Efter at have mødt hinanden kort har to ud af tre kandidater været i kontakt med virksomhederne omkring et arbejde hos dem.

En af deltagerne fra dagen var Mik Hass Rasmussen fra virksomheden Nikoplay. Han udtaler:

Det var første gang, at jeg var med til et Code of Care-arrangement, men jeg synes, at jeg fik mange kreative input fra de ledige. På den måde var det mere gensidigt, end jeg havde forventet, for både virksomhederne og de ledige lærte af hinanden. – Og så ser jeg frem til, at jeg i denne uge har en kandidat til en jobsamtale.

Indtil videre er to ansat hos virksomhederne i ordinære job, to er ansat i fleksjob og en har fået bevilget truckcertifikat med ansættelse til efterfølgelse.

Og det tyder på, at der er flere ansættelser i vente. Leder i Ressource- og Afklaringsteamet Nanna Nørlem Dam fortæller:

"Jeg er sikker på der kommer flere konkrete resultater i løbet af de kommende uger. Men for os er det også en kæmpe succes at mange af vores ledige, der ikke før har haft mod på at snakke med virksomheder, pludselig selv er proaktive og tør meget mere."

 

Om Code of Care

Flere end 500.000 mennesker står uden for arbejdsmarkedet af fysiske eller psykiske årsager. Der er dels brug for hænderne, men ikke mindst skal der være plads til alle dem, der ønsker at være aktive på arbejdsmarkedet. 

Code of Care er en nonprofit-organisation, som arbejder for, at flere mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer inkluderes på de danske arbejdspladser. Sammen med Danmarks virksomheder vil Code of Care involvere flere mennesker ind fra kanten, så det giver mening for alle.

 

Der er plads til dig i netværket

Hvis du mangler arbejdskraft og samtidig ser dig selv tage et socialt ansvar, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Ole Clemmensen, som hjælper dig videre i dialogen med Code of Care. Skriv til olcl@greve.dk.

Sidst opdateret: 7. maj 2024