Gå til hovedindhold

Mød ErhvervsCentrets medarbejdere

ErhvervsCentrets medarbejdere er klar til at servicere dig, hvis du har spørgsmål eller på anden måde har behov for hjælp.

  • Læs op

Her kan du møde ErhvervsCentrets medarbejdere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp

Erhvervschef

Morten Jespersen

ErhvervsCentret Greve

Morten er linket mellem de lokale virksomheder og politiske processer. Han holder ErhvervsCentrets syv bestyrelsesmedlemmer orienterede, så de på bedst muligt grundlag træffer gode beslutninger om at sikre erhvervsvenligheden i Greve Kommune.

Samtidig hjælper Morten de lokale virksomheder med at få adgang til Erhvervshus Sjællands rådgivning samt har ansvar for samarbejdet med erhvervsorganisationerne, GreveSolrødErhverv med flere.

Erhvervskonsulent

Ole Clemmensen

ErhvervsCentret Greve

Ole er indbegrebet af vores ambition om at være virksomhedernes nemme indgang til samarbejdet med kommunen.

Iværksættere og potentielle tilflyttere kan med fordel booke Ole til et møde om de muligheder, der ligger i at drive virksomheder i Greve Kommune. 

Ole koordinerer desuden politiske besøg og dialogmøder, hvor I som virksomhed er med til at inspirere kommunens borgmester og byråd til, hvordan Greve Kommune fortsat er en god kommune at drive virksomhed i.  

Kommunikationskonsulent

Mikael Vedby

ErhvervsCentret Greve

Mikael holder dig orienteret om de muligheder, du har som virksomhed i Greve Kommune. 

Det kan for eksempel være om relevante puljemidler, samarbejdsmuligheder mellem virksomhederne og uddannelsesstederne eller politiske rammevilkår, som skal sikre erhvervsvenligheden i kommunen. 

Mikael er også ansvarlig for vores aktiviteter og events. Her på hjemmesiden kan du holde dig orienteret om vores temamøder om fx digital markedsføring, grøn omstilling og kunstig intelligens.

Sidst opdateret: 13. december 2023