Gå til hovedindhold

ErhvervsCentrets bestyrelse

ErhvervsCentret Greve ledes af en bestyrelse på 7 medlemmer, hvor fem af bestyrelsens medlemmer repræsenterer lokale virksomheder og to repræsenterer Greve Kommune.

  • Læs op
Bestyrelsesformand

Rasmus Mørch

Indehaver af Home i Greve-Karlslunde, Glostrup, Albertslund, Brøndby og Køge.

Rasmus Mørch har siden 2022 været bestyrelsesformand i ErhvervsCentret. 

Som formand er Rasmus bestyrelsens ansigt udadtil. Samtidig er han det naturlige bindeled, når virksomhederne og ErhvervsCentrets medarbejdere er i dialog om udvikling og gode betingelser for at drive virksomhed i kommunen.

LinkedIn

E-mail: ramh@home.dk

Næstformand

Pernille Beckmann

Borgmester i Greve Kommune

Pernille Beckmann har været borgmester i Greve Kommune siden 2014. I kraft af sin rolle som borgmester er hun med i alle politiske og strategiske tiltag omkring den lokale erhvervsudvikling.

Pernille tager selv på månedlige besøg hos vores lokale virksomheder, så hun møder dem på deres "hjemmebane". Her indgår hun i dialoger med virksomhederne om, hvordan de udmærker sig, og hvordan vi fælles samarbejder om blandt andet vækst, arbejdspladser og grøn omstilling. 

LinkedIn

E-mail: pba@greve.dk

Bestyrelsesmedlem og repræsentant for GreveSolrødErhverv

Helena Nymann

Formand for det politiske udvalg i GreveSolrødErhverv samt administrationschef på Gjeddesdal Gods.

Helena Nymann er repræsentanten for GreveSolrødErhverv i vores bestyrelse og bringer mange års viden og erfaring inden for Greve Kommunes erhvervsudvikling.  

I 2023 vandt Helena "Årets Ildsjælspris" for sit engagement i det lokale erhvervsliv.

LinkedIn

Bestyrelsesmedlem

Michael Kolding Jensen

Privatkundechef i Sparekassen Kronjylland

Michael Kolding tilfører viden fra den finansielle sektor og har et stort, lokalt kendskab til erhvervslivet i Greve Kommune.

Michael har 25 års ledererfaring. Som rådgiver og sparringspartner for både ansatte og ledere samt konceptudvikling og projektledelse.

LinkedIn

Bestyrelsesmedlem

Lars Wiegaard

CEO hos Bunzl Distribution Danmark A/S

Lars Wiegaard er en stærk, strategisk kapacitet fra en af Greve Kommunes store virksomheder og tilfører specialiseret viden inden for logistik- og distributionsbranchen samt internationalisering.

LinkedIn

E-mail: lw@bunzl.dk

Bestyrelsesmedlem

Pia Bjørnlund Olsen

Administrerende direktør og ejer af Maximus Kran- & Specialtransport

Pia Bjørnlund Olsen tilfører vigtig viden om logistik- og transportbranchen og har flere års erfaring med ledelse samt drift, udvikling og arbejdskraft.

LinkedIn

Bestyrelsesmedlem

Bjarke Abel

2. viceborgmester og byrådsmedlem

Bjarke Abel har i mere end et årti siddet i Greve Kommunes byråd og har derfor både bredt og dybt kendskab til den lokalpolitiske verden.

Bjarke er byrådsmedlem hos Socialdemokratiet og har i sine perioder beskæftiget sig med børn og unge, teknik og miljø samt integration og beskæftigelse. 

LinkedIn

E-mail: bab@greve.dk

Sidst opdateret: 31. januar 2024