Gå til hovedindhold

Flere virksomheder søger støttemidler og får sparring

Virksomhederne i Greve Kommune søger flere tilbud hos Erhvervshus Sjælland. Det er med til at åbne nye forretningsområder og skabe vækst og beskæftigelse.

  • Læs op

Faktisk er virksomhederne i Greve Kommune helt oppe som nummer 3 på listen for hele Sjælland, når det kommer til at benytte udviklingsprogrammerne hos Erhvervshus Sjælland. I 2023 lå vi nummer 8. I hele 2023 havde 21 virksomheder tilsammen fået tilsagn om 1,9 millioner kroner. Allerede her i august 2024 er det tal steget til, at 23 virksomheder har fået tilsagn om 3,3 millioner kroner.

Det er til glæde for borgmester Pernille Beckmann:

”Jeg er meget tilfreds med, at virksomhederne får hevet markant flere udviklingsmidler til Greve. Jeg ved fra min dialog med virksomhederne, at Erhvervshus Sjællands udviklingsprogrammer har effekt. Skaber virksomhederne vækst og tjener penge, understøtter de finansieringen af vores velfærd, der er hårdt presset disse år”.

Formanden for bestyrelsen i ErhvervsCentret Greve, Rasmus Mørch, udtaler:

”Vi har gennem det seneste år udbredt kendskabet til udviklingsprogrammerne i Erhvervshus Sjælland. Det tyder på, at vi er lykkedes. Bliver efterspørgslen lige så stort som hidtil i år, kigger vi ind i en fordobling til virksomhederne i Greve. På den måde forsøger vi at få så meget som muligt ud af de 1,5 mio. kr., som Greve Kommune årligt er forpligtet til at betale for Erhvervshus Sjællands aktiviteter i forhold til virksomhederne i Greve”.

Erhvervshus Sjællands udviklingsprogrammer dækker en bred vifte af de behov, som virksomhederne kan have. Hos os i Greve er det specielt SMV:Eksport-programmet, der er eftertragtet, men også SMV:Digital, SMV:Pro og SMV:Vækstpilot er benyttet. Bygge- og anlægsbranchen er det erhverv, som i størst omfang benytter udviklingsprogrammerne.

Sidst opdateret: 17. september 2024