Gå til hovedindhold

Rekordmange indstillede virksomheder til Greve Business Awards 2024

Årets store erhvervsfest i Portalen bød på prisuddeling, rekordmange indstillede virksomheder og en festlig aften, der hyldede det lokale erhvervsliv.

  • Læs op

Der var stort fremmøde og festlig stemning da de lokale virksomheder i Greve Kommune blev hyldet. 160 mennesker var samlet fra forskellige brancher og aftenen bød på underholdning, middag og prisoverrækkelser. 

Rekordhøjt antal indstillinger

Arrangementet vakte stor interesse, hvilket tydeligt kunne ses på det rekordhøje antal indstillede virksomheder. Mere end 100 virksomheder blev indstillet, hvilket gjorde det til en udfordring for udvalget, at finde vindere blandt de mange stærke kandidater. 

Efter en grundig sortering blev 15 virksomheder udvalgt til at konkurrere om priserne: Erhvervsprisen, CSR-prisen, Iværksætter-prisen, Miljø-prisen og Uddannelses-pris.

Aftenens vindere til Greve Business Awards

Snedkermester Arne Pedersen vandt Erhvervs-prisen for sit fokus på uddannelse, miljø, socialt ansvar og fortsat vækst.

Bring blev hædret med Miljøprisen for deres indsats inden for klima og energi, herunder produktion af egen energi fra solcelletagene på deres terminaler. 

GSV løb med CSR-prisen for deres store indsats med at hjælpe mennesker tilbage på arbejdsmarkedet.

Iværksætter-prisen gik til Cathrine Borre - din sundhedsguide for at skabe et community med stærk tiltrækningskraft, mens Tømrerfirmaet Børge Børgesen modtog Uddannelsesprisen, herunder for deres engagement i Code of Care. 

Prisen for årets Ildsjæl blev uddelt for andet år i træk, og gik denne gang til Dinna Iben Arbo, ejer af Champagne For Alle for hendes boblende energi og store dedikation til det lokale erhvervsliv. 

En mindeværdig erhvervsfest

Pernille Beckmann afrundede aftenen på scenen med en varm tak til de mange deltagende virksomheder, som havde gjort Greve Business Awards til en mindeværdig erhvervsfest. Hun fremhævede, at begivenheden er en vigtig tradition, der anerkender de lokale virksomheder for deres bidrag til beskæftigelse og velfærd i kommunen, og afsluttede med ordene "Jeg glæder mig allerede til næste år."

 

Sidst opdateret: 03. oktober 2024