Gå til hovedindhold

Fyraftensmøde på Fortet! Nye krav til ESG-rapportering – sådan forbereder din virksomhed sig!

Er du interesseret i at forbedre din virksomheds miljømæssige profil? Og er du særligt nysgerrig på de nye krav til ESG-rapporteringen? Så er fyraftensmødet på Fortet den perfekte begivenhed for dig.

  • Læs op

Omverdenen stiller i stigende omfang krav til danske virksomheders bæredygtighed. Derfor sætter et samarbejde mellem Erhvervshus Sjælland, Solrød Erhvervsservice og ErhvervsCentret Greve nu spot på ESG-kravene, så de lokale virksomheder ruster sig til fremtiden.

Bliv inspireret af en lokal virksomhed, få sparring af erfarne forretningsudviklere, og vær med i et unikt netværksmiljø

På fyraftensmødet oplever du erfarne forretningsudviklere fra kissCSR, som er specialiseret i at rådgive om de nye ESG-krav. Der er også besøg af den lokale virksomhed GSV, som fortæller om deres konkrete miljøindsats, og hvordan den er implementeret i deres forretningsstrategi. På alle vores fyraftensmøder har du unikke muligheder for at netværke med andre virksomheder fra lokalområdet.

TILMELD DIG HER

 

PROGRAM

15.15 (Gratis rundvisning)
Hvis du kommer i god tid, har vi arrangeret en gratis rundvisning på fortet v. museumsinspektør Kristian Bruhn

15.50

Registrering og netværk

16.00

Velkomst v. Erhvervshus Sjælland, Solrød Erhvervsservice og ErhvervsCentret Greve

16.05

Kort præsentationsrunde

16.25

Rådgiverfirmaet kissCSR om ESG og bæredygtighed

17.00

Virksomheden GSV om at blive mere klimavenlig og et indblik i deres konkrete målsætninger

17.30

Opsamling og spørgsmål

18.00

Tak for i dag

Deltagelsen er gratis, men der er et begrænset antal pladser. Tøv derfor ikke med at tilmelde dig, og få inspiration til at skabe en mere bæredygtig fremtid for din virksomhed. Vi ses på Fortet!

Hvad er ESG?

ESG står for Environment, Social og Governance og dækker over hhv. miljø og klima, sociale forhold samt virksomhedsadfærd.

ESG er en måde at strukturere arbejdet med bæredygtighed på, som bliver mere og mere udbredt både i danske og udenlandske virksomheder.

Med en ESG-rapport øger din virksomhed gennemsigtigheden, opbygger tilliden og tiltrækker kunder og investorer.

Hvem er GSV?

I GSV arbejder vi strategisk med den grønne omstilling. Vi har en strategi, hvor miljøet spiller en stor rolle. Vi er klar over, hvordan byggeindustrien påvirker miljøet. Vi ser det derfor som vores ansvar som stor virksomhed at investere i miljøvenlige løsninger til fremtiden, så vi kan være med til at skabe de bedst mulige betingelser for mennesker og klimaet.

Hvem er KissCSR?

KissCSR blev etableret i 2018, og vi har over 25 års erfaring i spændingsfeltet mellem bæredygtighed, forretningsudvikling, strategi og salg i virksomheder som Ørsted, Novozymes og Siemens. Vi har arbejdet med kunder i en række forskellige brancher, såsom design og møbler, transport, mediko og adskillige produktionsvirksomheder.

For at få succes med bæredygtighed er det altafgørende at Keep It Simple & Sincere. Det skal være forståeligt og eksekverbart – og endnu vigtigere – handler det om at bringe passion og magi ind i arbejdet med sustainability. Vi udfordrer det, du tror, du ved om sustainability, konfronterer fluffy CSR og sætter dig i stand til at drage fordel af den største udfordring i det enogtyvende århundrede.

Husk, at du ifm. arrangementet har mulighed for en gratis rundvisning på Mosede Fort – Danmarks førende museum om 1. verdenskrig.