Gå til hovedindhold

Øg din virksomheds synlighed på LinkedIn

Vær med til vores næste fyraftensmøde d. 23. maj, hvor LinkedIn- og social selling-ekspert Leif Carlsen gennemgår, hvorfor LinkedIn er blevet et vigtigt parameter for virksomhederne.

  • Læs op

Er din virksomhed på LinkedIn? Og hvis ikke, hvorfor egentlig ikke?

Vi inviterer dig hermed til et inspirerende fyraftensmøde, hvor vi vil udforske, hvorfor virksomheder bør inkorporere LinkedIn i deres strategi.

LinkedIn er mere end bare et professionelt socialt netværk – det er en platform, der kan åbne døre til nye muligheder for vækst og samarbejde.

Du kan samtidig styrke brandet udadtil, tiltrække stærkere arbejdskraft og være skarp på brancherelevante indsigter og trends.

Så kom og vær med. Bliv inspireret, udbyg dit netværk og få sparring på, hvordan LinkedIn kan være en katalysator for succes for netop din virksomhed.

 TILMELD DIG HER

PROGRAM

15.00 Gratis rundvisning på gården samt netværk v. arkivar Mikkel Stage 

15.50 Ankomst og check-in

16.00 Velkomst v. ErhvervsCentret Greve

16.05 Kort præsentationsrunde

16.30 Social Selling v. Leif Carlsen om vigtigheden af at bruge LinkedIn

  • Hvad er social selling og hvorfor bruge det i dine salgs- og markedsføringsindsatser?
  • Hvornår skal du bruge henholdsvis pull (en-til-mange) og push social selling (en-til-en)?
  • Hvilke gevinster kan du høste ved at bruge social selling metodikken på LinkedIn?
  • Dos and don’ts på LinkedIn

17.15 Opsamling og spørgsmål

17.30 Tak for i dag.

Der tilbydes forplejning undervejs i form af sandwich, kaffe/te og sodavand.

OM SOCIAL SELLING OG LEIF CARLSEN

Jeg hedder Leif Carlsen og er LinkedIn-ekspert og managing partner i Social Selling Company, som jeg startede i april 2014.

Jeg brænder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe øget synlighed og værdifulde relationer gennem brugen af social selling-metodikken med henblik på at konvertere det til nye kunder. Det gør jeg gennem konkret og erfaringsbaseret sparring, rådgivning og undervisning, uanset om det handler om udvikling af strategi og taktik eller hjælp til eksekvering.

Det handler for mig om at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende LinkedIn forretningsmæssigt.

Sidst opdateret: 3. april 2024