Gå til hovedindhold

Vinderne 2023

Split Water Nordic vandt Miljøprisen 2023

Miljøprisen gives i anerkendelse af en særlig indsats inden for 4 hovedtemaer: Klima, miljø, natur og energi. De øvrige nominerede til Miljøprisen 2023 var Bring og W. Zink.

Ancher's Havecenter vandt Uddannelsesprisen 2023

Med Uddannelsesprisen anerkender vi en virksomhed for at løfte kompetencerne og opkvalificere fra ufaglært til faglært arbejdskraft. De øvrige nominerede til Uddannelsesprisen 2023 var Snedkermester Arne Pedersen og Tømrer- og Snedkermester Jeppe Jepsen.

Impulskompagniet vandt CSR-prisen 2023

CSR står for Corporate Social Responsibility. Med prisen anerkender vi først og fremmest en lokal virksomhed for at have fokus på at tage socialt ansvar og have fokus på bæredygtighed. De øvrige nominerede i 2023 var Meny Karlslunde og Tune Rens.

TeltTilFest vandt Iværksætterprisen 2023

Iværksætterprisen går til en virksomhed, som bidrager med et nyt produkt eller en anden måde at tænke forretning på, samtidig med at de oplever vækst i forretningen. De øvrige nominerede til Iværksætterprisen 2023 var Beauty By Emilie og Cathrine Borre – Din Sundhedsguide.

McDonald's i Greve vandt Erhvervsprisen 2023

Erhvervsprisen går til en virksomhed, som er et præmieeksempel, når det kommer til at fremvise Greve Kommune som et attraktivt sted at drive virksomhed. Som tiltrækker andre virksomheder, kvalificeret arbejdskraft og skaber vækst og nye arbejdspladser. De øvrige nominerede i 2023 var Rema 1000 i Greve Landsby og Måtteskift.com.